Thursday, 26 January 2017

Langsir yg Bodoh pun Boleh Pandai Jika Tahu Caranya

Boringlah tengok langsir rumah ni design bodoh2 je, alah yg jahit straight je tu? apa tu org panggil? French pleat? nak tukar design langsir yg cantik2 tau jelah kan bukannya murah.
Ok, lah utk mengatasi masalah u all di atas, Sifu Langsir nak bagi sedikit tips macam mn nak tukar langsir design bodoh2 je jadi cerdik2 skit.
Lihat je pada gambar langsir design di bawah ni, semoga u all dpt sedikit ilham bagaimana dgn sedikit sentuhan, design langsir u all akan kelihatan cerdik.
Kalau pelajar dlm gambar ni tak tau guna mesin pun boleh buat macam2 design, x kan le u all yg expert x leh buat?
Sesiapa pun boleh buat jika belajar teknik yg betul.


Berita BURUK.. Maaf di sini sy tegaskan buku langsir mmg saya dah xjual tapi sy nak bg FREE je.. sebab apabila sy jual buku sahaja ada yang tak baca. Lepas tu complain cakap rasa membazir beli buku sbb xpaham apa yang ingin saya terangkan. KALAU TAK BACA MACAM MANA nak paham. Jadi di sini sy buat kelas langsir online dan sy bg percuma buku untuk membantu anda semua yang betul2 serius nak majukan diri dlm bidang langsir ni. Dalam pakej online saya masukkan video dan sy terangkan satu persatu formula langsir yg terdapat di dlm buku. Pakej ni harga asal adalah rm750. Sempena cuti sekolah ni, sy buat offer yuran kelas online hanya rm200 shj.
***********************************************************************
NAK JOIN Kelas Langsir Online Pakej B dengan CEPAT? sila wassap segera sebelum yuran dinaikkan
wassap 'kelas b' ke 0139087903
wassap 'kelas b' ke 0139087903
wassap 'kelas b' ke 0139087903

***********************************************************************

HANYA RM200 je + FREE BUKU LANGSIR + FREE pola loose scallop + ukuran royal scallop.
Sertai Kelas Langsir Online Pakej B Pada Harga Mampu Yg Bakal Merubah Hidup Anda SEKARANG!!! Kaedah pembelajaran adalah melalui video tutorial dan jg nota bergambar di fb close group.
***********************************************************************
Nak belajar yuran mahal, Tak ada masa, Kelaspun jauh. Nak tempahpun harganya lagilah berganda2 mahal.
***********************************************************************
Bagaimana Untuk Join Kelas Online Pakej B Sekarang ?
LIMITED.
Hanya RM200 SAHAJA + FREE BUKU LANGSIR + FREE pola loose scallop .... JIMAT RM550
***********************************************************************
NAK JOIN Kelas Langsir Online Pakej B dengan CEPAT? sila wassap segera sebelum yuran dinaikkan
wassap 'kelas b' ke 0139087903
wassap 'kelas b' ke 0139087903
wassap 'kelas b' ke 0139087903
atau klik link ni
https://chat.whatsapp.com/CWE8LXVbgEyCYUJgUMvIrD
***********************************************************************
Dengan hanya mengikuti kelas langsir online InsyaAllah ianya dpt mengatasi masalah anda di atas. Anda mungkin dpt menjimatkan yuran belajar dan kos tempahan langsir ribuan ringgit malah anda mungkin dpt menjana pendapatan sehingga puluhan ribu sebulan darinya.
************************************************************************
Kelas Langsir Online Pakej B Yang Bakal Merubah Hidup Anda.
Apakah kandungan Kelas Langsir Online Pakej B selain dari mendapat FREE BUKU LANGSIR & FREE pola loose scallop
Anda akan diajar membuat
1) Langsir Royal Scallop
2) Langsir Loose Scallop
3) Langsir French Pleat?
4) Langsir Rekabentuk Eyelet
5) Bagaimana Mengambil Ukuran rel atau rod
6) Cara mengira kain
7) Cara menyimpan rekod tempahan pelanggan
8) Cara mengira Mengira Upah Tempahan Langsir
9) Bagaimana utk search design2 langsir bertaraf Antarabangsa
10) Apakah Nama Design Langsir Dan Contoh-contohnya
***********************************************************************
NAK JOIN Kelas Langsir Online Pakej B dengan CEPAT? sila wassap segera sebelum yuran dinaikkan
wassap 'kelas b' ke 0139087903
wassap 'kelas b' ke 0139087903
wassap 'kelas b' ke 0139087903

No comments: