Thursday, 24 March 2016

Buku Langsir, CD Langsir, System Langsir, Aplikasi Langsir.

Menyesalnya, Terkilannya, Sedihnya, jangan sampai menangis sudah lah ya.......saya tidak mau mendengar rungutan seperti ini selepas 31hb Mac 2106. Kenapa ya, ada apa yg cikgu offer????



Jangan menyesal ya jika anda lepaskan peluang ini, harga pre order anda hanya perlu bayar rm100 shj utk mendaptkan system kiraan langsir dan buku langsir saya sebelum 31hb Mac 2016. Buku dan system akan anda terima pd bulan Jun 2016 sempena bulan kelahiran saya.

Tahukah anda, system aplikasi ini shj dianggarkan bernilai rm799, belum termasuk harga buku lagi. So harga offer ini sy hanya bagi kepada pelajar2 dan peminat2 langsir yang betul2 confident dgn Rogayah Ghazali Cikgu Langsir II. Apa yg pasti, harga buku dan system bila telah complete sepenuhnya tidak akan di jual dgn harga rm100 lagi.

Harga rm100 ini adalah penghargaan sy kpd pelajar2 dan peminat2 langsir sy yg percaya dgn saya.

Bila anda dah bayar rm100, seolah2 anda telah memaksa saya utk siapkan buku tersebut dan sy rasa bertanggung jwb dan terpaksa menyiapkan buku tersebut ke atas bayaran komitment yg telah anda berikan.

Setakat ni sudah ratusan pelajar dan pemintat langsir sy yg sudah buat pembayaran rm100. So, anda tunggu apa lagi, tunggu harga dah naik baru nak rebut ke???




Cd dan buku ni sgt sesuai utk beginner yg tak tahu basic jahit langsir mahupun yg dah pro. Sbb sy tunjuk video tutorial cara buat langsir asas dan segala kira2 telah tersedia. u all just masukkan ukuran rel/rod dan labuh yg di kehendaki shj. Everything system sy calculate termasuk brp keping kain nak pakai, brp labuh nk kena potong, brp mtr kain nk beli, brp hook nk pakai dan brp harga upah
System ini jg mencadangkan kain apa yg boleh di beli berdasarkan kepada bajet yg telah di beri oleh customer.

Yang penting rekod ukuran customer tu ada dlm simpanan kita, supaya kalau dia nak tempah next time kita dah ada ukurannya, dan kalau berlaku apa2 kesilapan kita ada black n white.


System Aplikasi Kiraan Langsir sy masih under construction dan buku sy masih on progress.

Tetapi kepada sesiapa yg serius nak beli buku dan cd system sy, anda boleh buat pre order skrg. Harga preorder sah sehingga 31hb Mac ini sahaja ya. Selepas 31hb Mac harga mungkin akn jadi rm200 atau lebih.

Harga Preorder = rm100 (dpt cd system + buku). Sah sehingga 31hb Mac ini sahaja

Kepada yg serius nak beli, boleh buat pembayaran ke akaun berikut:
NO. ACC MAYBANK : 5560 3905 6964 (SAFIYA SETIA ENTERPRISE)
NO. ACC CIMB : 760 181 6075 (ROGAYAH BINTI GHAZALI)

Setelah anda buat pembayaran, sila pm/whatsapp bukti pembayaran, nama dan alamat pos ke 019-623 2564. Terima kasih.



Sekali lagi Rogayah Cikgu Langsir akan menggemparkan dunia langsir Malaysia...Cikgu nak keluarkan isu panas apa pulak ni????

Saya kan pernah kerja sebagai researcher yg merangkap system analyst sebelum ni. Masa kerja mkn gaji dulu sy pernah terlibat dgn Artificial Intelligent System Development. System apa tu cikgu??? System apa tu tak pentinglah. Tapi apa yg penting, banyak masalah harian manusia ni yang boleh di selesaikan melalui komputer

Dah lama sy fikirkan nak buat system dan buku langsir saya sendiri utk menyelesaikan masalah org lain dan jg masalah saya sendiri. Tapi di sebabkan masa tu sy ada byk komitmen lain, maka sy pendamkan shj hasrat itu.

Mungkin thn 2016 ini merupakan kemuncak sy dlm profession sbg cikgu langsir, maka InsyaAllah akan lahirlah BUKU DAN SYSTEM LANGSIR sy yg sulung. Mungkin jg lepas ini, tugas mengajar sy akan di ambil alih oleh adik sy sendiri iaitu Cik Norhayati Ghazali, krn saya nak fokus kpd satu lagi bidang perniagaan.

System Aplikasi Kiraan Langsir sy masih under construction dan buku sy masih on progress.

Tetapi kepada sesiapa yg serius nak beli buku dan cd system sy, anda boleh buat pre order skrg. Harga preorder sah sehingga 31hb Mac ini sahaja ya. Selepas 31hb Mac harga mungkin akn jadi rm200 atau lebih.

Harga Preorder = rm100 (dpt cd system + buku). Sah sehingga 31hb Mac ini sahaja

Kepada yg serius nak beli, boleh buat pembayaran ke akaun berikut:
NO. ACC MAYBANK : 5560 3905 6964 (SAFIYA SETIA ENTERPRISE)
NO. ACC CIMB : 760 181 6075 (ROGAYAH BINTI GHAZALI)



Setelah anda buat pembayaran, sila pm/whatsapp bukti pembayaran, nama dan alamat pos ke 019-623 2564. Terima kasih.

No comments: