Saturday, 19 August 2017

Bukan nak gebang, bukan jg nak menunjuk


Bukan nak gebang, bukan jg nak menunjuk. Habis tu nak riak ke apa ni? Tapi inilah hakikat yg terpaksa diterima oleh pelajar2 online Sifu Langsir. Dari zero hasilnya masyaAllah mcm org pro je walaupun hanya belajar secara online je. Rata2 pelajar yg belajar skil, formula, teknik dan rahsia yg Sifu Langsir gunakan semasa membuat langsir pelmet mereka cakap tak pernah terfikir cara tersebut.
.
.
"cara cikgu mngajar cukup mudah n senang fhm ..terima kasih sgt 2.." kata pelajar OKU Rosiah Mat Isa
.
.
"Terima kasih saya ucapkan kepada cikgu kerana memberi ilmu ini kepada saya daripada zero sampailah saya berjaya menghasilkan palmet seperti ini." kata Zainab Sudin
.
.
"Seronok sgt dpt buat sendiri td cikgu... xsabar nak siapkan... moga2 naik seri langsir kt rumah... Terima kasih byk2 ilmu cikgu, senang nak ikut😊😊😊" Kata Azlina.
.
.
📣ZERO TO PRO... 👏👏👏
Biarkan mereka berbicara..sape kate xde basic jahitan tak boleh hasilkan langsir secantik ini..??
.
.
📣 Jgn tunggu lagi.. Daptkan harga promosi dan peluang memenangi MESIN JAHIT bernilai lebih dari RM2700.
.
.
🌼 Trusted sifu langsir dari Cikgu Rogayah Ghazali
.
.
Berminat dgn KELAS LANGSIR ONLINE CIKGU ROGAYAH? 😊
TAK PERLU SAVE NO..
Boleh klik link ini utk terus ke wassap ya.. Kita sembang di wassap http://www.wasap.my/601111456439
.
.
nak tgk mcm mn rupa mesin tu? jom klik di sini https://www.facebook.com/SifuLangsir/posts/1264018133682887
.
.
nak tgk byk lagi design2 langsir pelajar online? jom klik di sini https://www.facebook.com/pg/SifuLangsir/photos/?tab=album&album_id=1274910855926948
.
.
Siapa yg berminat nak join kelas online.. Boleh klik link ini utk terus ke wassap ya.. Kita sembang di wassap http://www.wasap.my/601111456439
.
.
Siapa yg berminat nak join kelas online.. Boleh klik link ini utk terus ke wassap ya.. Kita sembang di wassap http://www.wasap.my/601111456439


Image may contain: people sitting

Image may contain: people sitting

Bukan nak sombong



Bukan nak sombong atau nak cakap besar, tapi rata2 pelajar yg dtg belajar skil, formula, teknik dan rahsia yg Sifu Langsir gunakan semasa membuat langsir pelmet mereka cakap tak pernah terfikir cara tersebut.
"Seriuslah mudah dan cepat cara ni Cikgu, tak sampai 1 jam dah siap langsir pelmet ni. sy tak pernah terfikir pun cara mcm ni" kata Su from Putrajaya.
.
.
Kepada yg berminat nk join kelas online pelmet sifu langsir cepat2 pm 0139087903.. Siapa yg join kelas langsir pelmet kami anda berpeluang utk memenangi hadiah sebuah mesin jahit industri bernilai rm2700..
.
.
nak tgk mcm mn rupa mesin tu? jom klik di sini https://www.facebook.com/SifuLangsir/posts/1264018133682887
.
.
Nak baca testimoni pljr2 online. Jom klik di sini https://www.facebook.com/SifuLangsir/posts/1261474890603878..
Siapa yg berminat nak join kelas online.. Boleh klik link ini utk terus ke wassap ya.. Kita sembang di wassap http://www.wasap.my/601111456439

https://business.facebook.com/SifuLangsir/videos/1274651615952872/

Cara2 membuat pola langsir pelmet



Cara2 membuat pola langsir pelmet
Kepada yg berminat nk join kelas online pelmet sifu langsir cepat2 pm 0139087903.. Siapa yg join kelas langsir pelmet kami anda berpeluang utk memenangi hadiah sebuah mesin jahit industri bernilai rm2700..
.
.
nak tgk mcm mn rupa mesin tu? jom klik di sini https://www.facebook.com/SifuLangsir/posts/1264018133682887
.
.
nak tgk byk lagi design2 langsir pelajar online? jom klik di sini https://www.facebook.com/pg/SifuLangsir/photos/?tab=album&album_id=1274910855926948
Siapa yg berminat nak join kelas online.. Boleh klik link ini utk terus ke wassap ya.. Kita sembang di wassap http://www.wasap.my/601111456439

https://business.facebook.com/SifuLangsir/videos/1274617379289629/

MasyaAllah cantik2 belaka design langsir2 pelajar2 online



MasyaAllah cantik2 belaka design langsir2 pelajar2 online pelmet sifu langsir... LUARBIASA KREATIF.. mereka ni..
.
.
3bulan lagi dah nak raya.. Tapi langsir raya mereka dah siap.. Yang paling best nye ada yang start da dapat tempahan walaupun pada mulanya mmg xtau langsung bab jahit langsir ni..
.
.
Lepas join kelas online sifu langsir, langsir raya rumah sendiri pun da siap.. Dapat tempahan lagi drp jiran tetangga..
.
.
Dengan hanya bermodalkan rm259 sahaja da dpt langsir raya yg cantik dan kreatif.. Kalau upah ni mau terbang 2-3 ribu jgk.. Baikla buat sendiri.. Jimat dan cepat... Kenapa sy ckp cepat.. Sbb teknik yg kami ajar mmg sgt mudah utk anda paham.. Kebanyakan yg sertai kelas kami adalah mmg zero knowledge bab langsir..
.
.
Kepada yg berminat nk join kelas online pelmet sifu langsir cepat2 pm 0139087903.. Siapa yg join kelas langsir pelmet kami anda berpeluang utk memenangi hadiah sebuah mesin jahit industri bernilai rm2700..
.
.
nak tgk mcm mn rupa mesin tu? jom klik di sini https://www.facebook.com/SifuLangsir/posts/1264018133682887
.
.
Nak baca testimoni pljr2 online. Jom klik di sini https://www.facebook.com/SifuLangsir/posts/1261474890603878..
Siapa yg berminat nak join kelas online.. Boleh klik link ini utk terus ke wassap ya.. Kita sembang di wassap http://www.wasap.my/601111456439

Image may contain: indoor  Image may contain: indoor

No automatic alt text available.

orang sepanyol bertanyakan sifu langsir


Apa bila orang sepanyol bertanyakan sifu langsir pasal nak beli buku langsir.. Tetapi sy xpaham.. Sy terus ke google translate ...entah ya ke tidak apa yang sy jawab tu sbb kdg2 google translate ni pun kdg2 xleh prcaya jugak.. Siapa yg paham. Bhs sepanyol kt sini boleh terangkan x apanyg dia tnya.. Betul tak apa yg sy balas tu..
Drp yg sy paham..
Dia habaq mai nak beli buku langsir... Dia drp sepanyol
Sy plak jawab.. Buku langsir ni dlm bahasa malaysia.. Sy takut dia xpaham kalau dia beli..
Yang bawah tu sy xingat apa plak dia ckp.. Da google da td tp lupa.. Hahahah.. Kepada yg nk dpt kan buku ni.. Cepat2 register kelas online pakej b.. Siapa yg join kelas online pakej b dpt percuma buku..buku shj x dijual ya.. Sbb limited stock
Admin-sifu langsir

Image may contain: 3 people, people smiling

Hasil pelajar online


Cantikkan hasil pelajar online ni... Cantiknya sampai saya sendiri pun tergamam... Jom baca apa kata student online sy selepas join kelas y
Online sifu langsir..
Masih takut untuk melabur join kelas langsir cara mudah by si fu langsir.?? Silalah leburkan rm 2k ++++ utk menempah langsir raya anda...
Malas nak belaajar tapi nak tempah je.. Boleh.. Meh pm sifu langsir.. Nnt sifu langsir pas ke student2 sifu yg berhampiran anda utk jahit langsir anda...

 Image may contain: text

Sifu langsir nak kasi hadiah Mesin Jahit industry



Sifu langsir nak kasi hadiah Mesin Jahit industry yg berharga lebih dr RM2700 secara PERCUMA. Siapa nak? Bagaimana Caranya?
.
.
Siapa yang join kelas online pelmet cikgu rogayah anda layak untuk menyertai pertandingan LANGSIR PELMET TERCANTIK anjuran Sifu langsir. Dengan hanya sedikit pelaburan ilmu dapat, hadiah pun dpt.
Hadiah utama adalah MESIN JAHIT INDUSTRI AUTOCUT JACK A4 yang bernilai lebih dr rm2900.
.
.
Langsir pelmet yg mendapat vote tertinggi akan dikira sbg pemenang
Jadi siapa yg berminat nak join pertandingan ini.. Cepat daftar sekrang kelas online pelmet sifu langsir...
Jom kita tengok testimoni2 mereka yang dah join kelas langsir online kami.. Nak join..
Berminat nak join kelas online cikgu rogayah.. Boleh klik link ini utk terus ke wassap ya.. Kita sembang di wassap http://www.wasap.my/601111456439

No automatic alt text available.

Apakah di JOHOR tak ada kelas or cikgu langsir ke?

Apakah di JOHOR tak ada kelas or cikgu langsir ke? Boleh dikatakan setiap hari ada sj WARGA JOHOR bertanyakan "Cikgu, bila lagi nak turun buat kelas ke Johor?" Skrg sy memang bz yg amat, InsyaAllah sy akan cuba cari ruang waktu utk turun mengajar ke JB lg. Ni gambar thn lepas ya.
.
.
Tapi jika WARGA JOHOR nak cepat, u all boleh jg belajar secara online ya. Dengan hanya belajar online, mereka mampu menghasilkannya.
Sila klik di sini utk melihat gambar2 langsir hari pelajar online https://www.facebook.com/SifuLangsir/posts/1261474890603878
.
.
Yang Serius nak belajar shj sila klik link ini utk terus ke wassap ya.. Kita sembang di wassap http://www.wasap.my/60139087903 (Cikgu Yati).
Teringin nak jahit langsir macam ni utk raya thn 2017? Nampak mcm susah je nak buat.Tidak susah, caranya sangat mudah sehinggakan mereka yg zero knowledge pun boleh buat dlm masa kurang dari 1 jam, nak tau rahisanya?
.
.
.
Hanya dari satu idea, dpt menghasilkan pelbagai design mengikut kreativiti anda. Nak tau rahsia teknik cara mudah menjahit langsir pelmet sehinggakan mereka yg zero knowledge pun boleh buat dlm masa kurang dari 1 jam? rahsia teknik mengolah pola pelmet supaya ianya boleh digunakan dikedua2 bahagian& jimat kain? Jawapannya ada di dlm KELAS ONLINE jahitan Langsir Pelmet.
.
.
Kini pendaftaran KELAS ONLINE jahitan Langsir Pelmet di BUKA pd harga promosi, cepat bertindak semasa TAWARAN diberi.
.
.
Yang Serius nak belajar shj sila klik link ini utk terus ke wassap ya.. Kita sembang di wassap http://www.wasap.my/60139087903 (Cikgu Yati).
utk belajar cara2 buat langsir pelmet Cara MUDAH, CEPAT, KEMAS & JIMAT KAIN secara ONLINE
.
.
Apa ada dlm pakej kelas online Langsir Pelmet (Pakej C)?
1) teknik melukis pola pelmet di ats buckram ikut skala ukuran yg diberi
2) teknik mengolah pola langsir pelmet supaya ianya menjadi lebih menarik serta dpt menjimatkan penggunaan kain
3) teknik cara mudah menjahit langsir pelmet sehinggakan mereka yg zero knowledge pun boleh buat dlm masa kurang dari 1 jam
4) teknik membuat Langsir DOUBLE PELMEAT dgn MUDAH & CEPAT
5) teknik membuat langsir LOOSE SCALLOP
6) teknik melukis pola Royal Scallop
7) teknik membuat Langsir ROYAL SCALLOP
😎 teknik mencantum LOOSE SCALLOP & ROYAL SCALLOP pada PELMET
9) membuat bunga dan reben hiasan
10) teknik menggunakan hook pada pelmet
11) teknik menetapkan harga upah langsir pelmet.
12) Modal buat langsir pelmet yg kecil tetapi harga tempahannya sangat lumayan.
Yang Serius nak belajar shj sila klik link ini utk terus ke wassap ya.. Kita sembang di wassap http://www.wasap.my/60139087903 (Cikgu Yati).
utk belajar cara2 buat langsir pelmet Cara MUDAH, CEPAT, KEMAS & JIMAT KAIN secara ONLINE ONLINE atau face to face


SAKIT HATI? CEMBURU? GERAM? TAK PUAS HATI?



SAKIT HATI? CEMBURU? GERAM? TAK PUAS HATI?
.
.
Janganlah macam tu, org suruh belajar hang pa tak nak. kan dah rugi.
Janganlah Sakit hati & cemburu ya jika langsir raya rumah kawan2 anda cantik menawan tahun ni, tapi langsir anda masih ditahap lama. Hanya belajar secara online, mereka mampu menghasilkannya. Jika tak nak belajar, u all bolehlah tempah dgn pelajar2 sifu langsir ni ya.
Yang Serius nak belajar shj sila klik link ini utk terus ke wassap ya.. Kita sembang di wassap http://www.wasap.my/60139087903 (Cikgu Yati).
Teringin nak jahit langsir macam ni utk raya thn 2017? Nampak mcm susah je nak buat.Tidak susah, caranya sangat mudah sehinggakan mereka yg zero knowledge pun boleh buat dlm masa kurang dari 1 jam, nak tau rahisanya?
.
.
.
Hanya dari satu idea, dpt menghasilkan pelbagai design mengikut kreativiti anda. Nak tau rahsia teknik cara mudah menjahit langsir pelmet sehinggakan mereka yg zero knowledge pun boleh buat dlm masa kurang dari 1 jam? rahsia teknik mengolah pola pelmet supaya ianya boleh digunakan dikedua2 bahagian& jimat kain? Jawapannya ada di dlm KELAS ONLINE jahitan Langsir Pelmet.
.
.
Kini pendaftaran KELAS ONLINE jahitan Langsir Pelmet di BUKA pd harga promosi, cepat bertindak semasa TAWARAN diberi.
.
.
Yang Serius nak belajar shj sila klik link ini utk terus ke wassap ya.. Kita sembang di wassap http://www.wasap.my/60139087903 (Cikgu Yati).
utk belajar cara2 buat langsir pelmet Cara MUDAH, CEPAT, KEMAS & JIMAT KAIN secara ONLINE
.
.
Apa ada dlm pakej kelas online Langsir Pelmet (Pakej C)?
1) teknik melukis pola pelmet di ats buckram ikut skala ukuran yg diberi
2) teknik mengolah pola langsir pelmet supaya ianya menjadi lebih menarik serta dpt menjimatkan penggunaan kain
3) teknik cara mudah menjahit langsir pelmet sehinggakan mereka yg zero knowledge pun boleh buat dlm masa kurang dari 1 jam
4) teknik membuat Langsir DOUBLE PELMEAT dgn MUDAH & CEPAT
5) teknik membuat langsir LOOSE SCALLOP
6) teknik melukis pola Royal Scallop
7) teknik membuat Langsir ROYAL SCALLOP
😎 teknik mencantum LOOSE SCALLOP & ROYAL SCALLOP pada PELMET
9) membuat bunga dan reben hiasan
10) teknik menggunakan hook pada pelmet
11) teknik menetapkan harga upah langsir pelmet.
12) Modal buat langsir pelmet yg kecil tetapi harga tempahannya sangat lumayan.
Yang Serius nak belajar shj sila klik link ini utk terus ke wassap ya.. Kita sembang di wassap http://www.wasap.my/60139087903 (Cikgu Yati).
utk belajar cara2 buat langsir pelmet Cara MUDAH, CEPAT, KEMAS & JIMAT KAIN secara ONLINE ONLINE atau face to face

Image may contain: text

Image may contain: text

Image may contain: 1 person, smiling

Image may contain: text

No automatic alt text available.

Image may contain: text

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Kes pembunuhan warga korea



Kes pembunuhan warga korea beberapa minggu lepas turut menjejaskan dan memberi kesan buruk kpd bisnes sy. Apa kaitannya dgn bisnes cikgu? barang ni di import dr Korea ke? Gajet ni adalah tajam, sy import berpuluh2 kotak, tapi malangnya barang ni sy hanya dpt beberapa kotak je dulu krn siasatan ketat dilakukan oleh pihak kastam.
.
.
Jantung ni dah dup dap dup dap, terbunuhnya warga Korea tu sedikit sebanyak membunuh kepercayaan org terhadap sy... takut je barang ni tak lepas kastam sbb customer yg dah byr ramai tapi barangnya tak sampai2, ingatkan nak refund duit je...Tapi Alhamdulillah walaupun dia tak leh luluskan byk terus, tapi ada alternatifnya, barang ni sampai jg kpd sy walaupun secara berperingkat.
.
.
Kelebihan alat ini ialah ianya sgt praktikal utk tebuk langsir eyelet, kecil, senang di bawa kemana shj dan tidak perlu space yg besar utk menyimpannya.
.
.
So kpd yg dah bayar, kami pos hari ni ya..Kepada yg serius nak gajet ni kena cepat2, sebelum gajet ini mengalami tahap kesukaran atau mungkin jg tak boleh lg utk diimport pada masa akan dtg sbb gajet ni tajam.
.
.
Serius buyer only boleh klik link ini utk terus ke wassap ya.. Kita sembang di wassap http://www.wasap.my/60139087903 (Cikgu Yati).
.
.
Untuk pengetahuan semua, gajet ini tidak ada di mana2 hardware ya..dan sy dah search, setakat 8hb Mac ini ada beberapa negara shj yg menggunakan alat ini termasuk Rusia dan Malaysia( melalui kami).
.
.
Harga di pasaran antarabangsa gajet ini ialah USD 200 iaitu lebih kurang rm900 ++. Kami deal direct dgn pengilang so harga kami adalah jauh lebih murah jika dibandingkan dgn harga pasaran antarabangsa iaitu lebih kurang rm200++ shj. Sekarang pengilang hanya keluarkan saiz standard 53mm shj ya spt dlm gambar ini.
Serius buyer only boleh klik link ini utk terus ke wassap ya.. Kita sembang di wassap http://www.wasap.my/60139087903 (Cikgu Yati).
Nak lebih lagi info mengenai gajet ini, boleh klik di sini https://www.facebook.com/rogayahghazali.cikgulangsirii/posts/696411657199849

No automatic alt text available.

JANGAN XPERCAYA BELAJAR ONLINE JE PUN DAH boleh jahit langsir



JANGAN XPERCAYA BELAJAR ONLINE JE PUN DAH boleh jahit langsir macam ni..nak join kelas online jm pm 019087903 segera
APA YANG ANDA AKAN DAPAT BILA JOIN PAKEJ KELAS ONLINE PELMET KAMI
*CARA LUKIS POLA ROYAL 
*CARA BUAT ROYAL SCALLOP
*CARA BUAT LOOSE SCALLOP
*CARA BUAT TAIL
*CARA BUAT SINGLE PELMET DAN DOUBLE PELMET
*CARA BUAT BUNGA 
*CARA BUAT RIBEN
Boleh klik link ini utk terus ke wassap ya.. Kita sembang di wassap http://www.wasap.my/60139087903
CEPAT DAFTAR SEKRANG..SIAPA YANG join kelas online pelmet kami anda berpeluang untuk memenangi hadiah sebuah mesin jahit industri.. nak tau terma dan syarat pertandingan..jom join kelas online pelmet sifu langsir

No automatic alt text available.


Tips pemasangan langsir


Tips pemasangan langsir supaya rumah nampak lebih luas pada masa yg sama jimat kain dan langsir kelihatan kemas

https://business.facebook.com/SifuLangsir/videos/1253921048025929/

Langsirnya indah kabar dari rupa ke?




Langsirnya indah kabar dari rupa ke? Suami terkejut? Kenapa ya? Atau langsirnya berupa langsuir? Hihihi langsuir pun mengilai tgk....


Image may contain: 1 person, smiling   No automatic alt text available.
Siapa nak belajar cara jahit langsir pelmet dgn teknik yg sangat mudah, harga tempahannya lumayan dan boleh cipta design pelmet sendiri?
*teknik double pelmet
*cara buat royal scallop
*cara buat loose scallop
*cara lukis pola pelmet
*cara lukia pola royal
*cara buat tail
Wow banyakkan... VIDEO TUTORIAL DI ajar step by step.. Nak tau lebih lanjut lagi.. Jom pm no tertera di bawah..sebanyak 13video tutorial disediakan... Boleh download dan tgk bila2 masa.. Raya dah nk dekat ni.. Jom buat langsir raya rumah sendiri.. Jimat belanja.. Jimat tenaga

+601111456439 /0139087903
+601111456439 /0139087903
+601111456439 /0139087903
+601111456439 /0139087903

https://business.facebook.com/rogayahghazali.cikgulangsirii/videos/716478865193128/

Apa yg mereka tak puas hati ni?

Apa yg mereka tak puas hati ni? Disini sy tunjukkan buktinya.
So siapa serius nk harga promosi cepat2 bertimdak ya sebelum harga naik.teknik Sifu Langsir ajar buat pelmet InsyaAllah cepat, kemas, senang & jimat kain.
Apa ada dlm pakej kelas online Langsir Pelmet (Pakej C)?
1) teknik melukis pola pelmet di ats buckram ikut skala ukuran yg diberi
2) teknik mengolah pola langsir pelmet supaya ianya menjadi lebih menarik serta dpt menjimatkan penggunaan kain
3) teknik cara mudah menjahit langsir pelmet sehinggakan mereka yg zero knowledge pun boleh buat dlm masa kurang dari 1 jam
4) teknik membuat Langsir DOUBLE PELMEAT dgn MUDAH & CEPAT
5) teknik membuat langsir LOOSE SCALLOP
6) teknik melukis pola Royal Scallop
7) teknik membuat Langsir ROYAL SCALLOP
😎 teknik mencantum LOOSE SCALLOP & ROYAL SCALLOP pada PELMET
9) membuat bunga dan reben hiasan
10) teknik menggunakan hook pada pelmet
11) teknik menetapkan harga upah langsir pelmet.
12) Modal buat langsir pelmet yg kecil tetapi harga tempahannya sangat lumayan.
Sila WhatsApp to 019-623 2564 utk belajar cara2 buat langsir pelmet Cara MUDAH, CEPAT & JIMAT KAIN secara ONLINE atau face to face

Image may contain: 1 person, smiling          No automatic alt text available.           No automatic alt text available. 

Teringin nak jahit langsir macam ni utk raya thn 2017?

Nampak mcm susah je nak buat.Tidak susah, caranya sangat mudah sehinggakan mereka yg zero knowledge pun boleh buat dlm masa kurang dari 1 jam, nak tau rahisanya?
.
.
.
Hanya dari satu idea, dpt menghasilkan pelbagai design mengikut kreativiti anda. Nak tau rahsia teknik cara mudah menjahit langsir pelmet sehinggakan mereka yg zero knowledge pun boleh buat dlm masa kurang dari 1 jam? rahsia teknik mengolah pola pelmet supaya ianya boleh digunakan dikedua2 bahagian& jimat kain? Jawapannya ada di dlm KELAS ONLINE jahitan Langsir Pelmet.
.
.
Kini pendaftaran KELAS ONLINE jahitan Langsir Pelmet di BUKA pd harga promosi, cepat bertindak semasa TAWARAN diberi.
.
.
Sila WhatsApp to
+601111456439/ 0139087903
+601111456439/ 0139087903
+601111456439/ 0139087903
utk belajar cara2 buat langsir pelmet Cara MUDAH, CEPAT & JIMAT KAIN secara ONLINE
.
.
Apa kata mereka yg dah join, so siapa serius nk harga promosi cepat2 bertimdak ya.teknik Sifu Langsir ajar buat pelmet InsyaAllah cepat, kemas, senang & jimat kain.
Apa ada dlm pakej kelas online Langsir Pelmet (Pakej C)?
1) teknik melukis pola pelmet di ats buckram ikut skala ukuran yg diberi
2) teknik mengolah pola langsir pelmet supaya ianya menjadi lebih menarik serta dpt menjimatkan penggunaan kain
3) teknik cara mudah menjahit langsir pelmet sehinggakan mereka yg zero knowledge pun boleh buat dlm masa kurang dari 1 jam
4) teknik membuat Langsir DOUBLE PELMEAT dgn MUDAH & CEPAT
5) teknik membuat langsir LOOSE SCALLOP
6) teknik melukis pola Royal Scallop
7) teknik membuat Langsir ROYAL SCALLOP
😎 teknik mencantum LOOSE SCALLOP & ROYAL SCALLOP pada PELMET
9) membuat bunga dan reben hiasan
10) teknik menggunakan hook pada pelmet
11) teknik menetapkan harga upah langsir pelmet.
12) Modal buat langsir pelmet yg kecil tetapi harga tempahannya sangat lumayan.
Sila WhatsApp to
+601111456439/ 0139087903 utk belajar cara2 buat langsir pelmet Cara MUDAH, CEPAT & JIMAT KAIN secara ONLINE atau face to face


No automatic alt text available.


No automatic alt text available.