Thursday, 23 February 2017

WA 019-623 2564 utk belajar cara2 buat langsir pelmet Cara MUDAH, CEPAT& JIMAT KAIN.



Teringin nak jahit langsir macam ni utk raya thn 2017? Nampak mcm susah je..Tidak susah, caranya sangat mudah sehinggakan mereka yg zero knowledge pun boleh buat dlm masa kurang dari 1 jam, nak tau rahisanya?



.
Hanya dari satu idea, dpt menghasilkan pelbagai design mengikut kreativiti anda. Nak tau rahsia teknik cara mudah menjahit langsir pelmet sehinggakan mereka yg zero knowledge pun boleh buat dlm masa kurang dari 1 jam? rahsia teknik mengolah pola pelmet supaya ianya boleh digunakan dikedua2 bahagian& jimat kain? Jawapannya ada di dlm KELAS ONLINE jahitan Langsir Pelmet.
.




 Kini pendaftaran KELAS ONLINE jahitan Langsir Pelmet di BUKA pd harga promosi, cepat bertindak semasa TAWARAN diberi.
.
.
Sila WhatsApp to 019-623 2564 utk belajar cara2 buat langsir pelmet Cara MUDAH, CEPAT & JIMAT KAIN secara ONLINE atau face to face
.






 Apa ada dlm pakej KELAS ONLINE jahitan Langsir Pelmet?
1) teknik melukis pola pelmet di ats buckram ikut skala ukuran yg diberi
2) teknik mengolah pola langsir pelmet supaya ianya menjadi lebih menarik serta dpt menjimatkan penggunaan kain
3) teknik cara mudah menjahit langsir pelmet sehinggakan mereka yg zero knowledge pun boleh buat dlm masa kurang dari 1 jam
4) teknik membuat Langsir DOUBLE PELMEAT dgn MUDAH & CEPAT
5) teknik membuat langsir LOOSE SCALLOP
6) teknik melukis pola Royal Scallop
7) teknik membuat Langsir ROYAL SCALLOP
8) teknik mencantum LOOSE SCALLOP & ROYAL SCALLOP pada PELMET
9) membuat bunga dan reben hiasan
10) teknik menggunakan hook pada pelmet
11) teknik menetapkan harga upah langsir pelmet.
12) Modal buat langsir pelmet yg kecil tetapi harga tempahannya sangat lumayan




Sila WhatsApp to 019-623 2564 utk belajar cara2 buat langsir pelmet Cara MUDAH, CEPAT & JIMAT KAIN secara ONLINE atau face to face