Wednesday, 25 January 2017

Gajet Langsir Eyelet



Gajet apa plak ni ? Macam2 lah cikgu ni. Kelebihan guna gajet ni ialah kain tak perlu dijahit tepi dah. Boleh jg potong buckram utk buat pelmet. . Kalau nak tau fungsinya tgk je video ni...


Ada kedai charge rm10 satu Lubang tau. Kalau ada 50 Lubang, so upahnya dah rm500. Lumayannya.
Agak2 lah kan, langsir rumah u all perlukan brp lubang ya? Apa kata harga upah tu u all guna Utk beli Gajet ni..beratus lubang boleh buat dgn kos yg rendah.
Antara design langsir eksklusif yg senang di buat tetapi upahnya lumayan. Lipat2 je dah siap.
Mana satu pilihan anda? Beli mesin jahit tepi yg berharga RM3500 atau beli gajet ni yg 10x lebih murah yg boleh menggantikan mesin jahit tepi.
Serius buyer WhatsApp to 017-946 3517. Harga promosi termasuk postage rm350 (Semenanjung), rm370(Sabah & Srwk)

Kempen jahit LANGSIR RAYA sendiri semudah ABC dengan menggunakan GAJET sambil dpt buku Langsir FREE. Nak tau caranya? Klik di sini http://kelaslangsir.onpay.my/order/form/kelaslangsironline

video tutorial cara tebuk langsir eyelet menggunakan gajet 






pelajar yg x tahu guna mesin jahit sebelum ni pun boleh buat langsir eyelet dengan mudah menggunakan gajet ini







Ring Eyelet


Siapa suruh lambat? kan dah sold out. Siapa serius nak kena tunggu ya...ring no.6# dr supllier pun dah sold out.

sebiji rm1.5, minimum order 120 pcs. kos pos ikut shipping method. kalau guna flight rm50 for 120 pcs (dpt dlm 10 hari bekerja), kalau guna kapal rm25 je (dpt dlm 30 hari bekerja)
Gajet 48mm tanpa drill rm200, Gajet 53mm tanpa drill rm210
Serius buyer sila WhatsApp to 019-623 2564

Abaikan statement ni jika anda rasa dengan rm200 utk join kelas langsir online ini mahal. Jangan TAK PERCAYA
dgn hanya kos pelaburan rm200 anda bukan shj boleh menjimatkan upah tempahan langsir rm2000 malah anda boleh menjana pendapatan rm2000 dgn hnya mengambil upah menjahit langsir utk 1 rumah.
Klik di sini jika nak tau caranya http://kelaslangsir.com/wp/kelas-langsir-online/

Siapa yg register kelas online cepat akan dpt FREE buku langsir.

Rata2 takut nk belajar langsir sbb tanggapan mereka Jahit langsir ni satu perkara yg sukar. Itu adalah tanggapan yg salah dan amat merugikan diri anda














OKU pun boleh buat langsir



Tengok ni OKU pun boleh buat hanya melalui kelas online je, org normal tak tercabar ke?

ABAIKAN statement ni jika anda rasa dengan rm200 utk join kelas langsir online ini mahal. Jangan TAK PERCAYA dgn hanya kos pelaburan rm200 anda bukan shj boleh menjimatkan upah tempahan langsir rm2000 malah anda boleh menjana pendapatan rm2000 dgn hanya menyiapkan tempahan langsir utk 1 buah rumah je. Kalau dpt siapkan 5 buah rumah sebulan kan dah dpt rm10,000. Lumayan ke sgt lumayan?