Wednesday, 25 January 2017

Ring Eyelet


Siapa suruh lambat? kan dah sold out. Siapa serius nak kena tunggu ya...ring no.6# dr supllier pun dah sold out.

sebiji rm1.5, minimum order 120 pcs. kos pos ikut shipping method. kalau guna flight rm50 for 120 pcs (dpt dlm 10 hari bekerja), kalau guna kapal rm25 je (dpt dlm 30 hari bekerja)
Gajet 48mm tanpa drill rm200, Gajet 53mm tanpa drill rm210
Serius buyer sila WhatsApp to 019-623 2564

Abaikan statement ni jika anda rasa dengan rm200 utk join kelas langsir online ini mahal. Jangan TAK PERCAYA
dgn hanya kos pelaburan rm200 anda bukan shj boleh menjimatkan upah tempahan langsir rm2000 malah anda boleh menjana pendapatan rm2000 dgn hnya mengambil upah menjahit langsir utk 1 rumah.
Klik di sini jika nak tau caranya http://kelaslangsir.com/wp/kelas-langsir-online/

Siapa yg register kelas online cepat akan dpt FREE buku langsir.

Rata2 takut nk belajar langsir sbb tanggapan mereka Jahit langsir ni satu perkara yg sukar. Itu adalah tanggapan yg salah dan amat merugikan diri anda














No comments: