Thursday, 26 January 2017

Pelajar Zero dari Sarawak


Saksikan video bagaimana Sifu Langsir mengajar membuat pelmet kpd student yang Zero Knowledge from Sarawak datang belajar di bengkel Sifu Langsir yg terletak di Seri Kembangan Selangor.

Nak belajar jahit langsir raya sendiri secara online? Bagaimana caranya? Klik di sini http://kelaslangsir.onpay.my/order/form/kelaslangsironline

ATAU
.
.
WhatsApp to 013-908 7903 / 017-946 3517
WhatsApp to 013-908 7903 / 017-946 3517
WhatsApp to 013-908 7903 / 017-946 3517




Jika belajar dgn teknik yg betul, sesiapa pun mampu menghasilkan design langsir yg cantik dlm masa yg singkat walaupun asalnya tak tahu menjahit dan tak tahu menggunakan mesin.


Video cara mudah dan cepat membuat langsir loose scallop


Eleh ingat cantik sangat ke tu...dah lah tak pandai jahit...tapikan....mcm x percaya je Nora from Sarawak yg zero boleh buat tau....balik boleh terus pasang...raya sakan le Nora dgn langsir barunya thn ni






No comments: