Thursday, 26 January 2017

Cara buat loose scallop

Meluat betullah, gila glamer ke apa Sifu Langsir ni? Mcm lah best sgt videonya tu, sikit2 nak post video, best sangat ke videonya tu? Kalau u all nak tau nilah salah satu contoh video yg sy berikan kpd pelajar2 online. Senang ke sangat senang utk belajar?

.
.
Bukan apa, Raya dah nak dekat, so Sifu Langsir nak belanja video tutorial cara2 buat loose scallop. Semua org tau kan belajar langsir ni mahal. Siapa rasa video ni bermanfaat utk dia dan org lain, sila share, komen & Like sebelum Sifu Langsir delete video ni sbb kami sediakan video ini hanya untuk pljr2 online sahaja
.

                                      

.
.


BERITA BAIK UNTUK ANDA SEMUA.. PENDAFTARAN KELAS LANGSIR ONLINE SEMPENA KEMPEN JAHIT LANGSIR RAYA SENDIRI TELAH DI BUKA..
NAK JOIN? NAK TAHU YURAN BERAPA? JOM WASSAP NO TERTERA.. 
 .
.
017- 946 3517
017- 946 3517


.
.
NAK TGK TESTIMONI PELAJAR2 ONLINE? KLIK LINK NI


Ramai yang menyahut Kempen jahit LANGSIR RAYA sendiri semudah ABC secara online dengan menggunakan GAJET sambil dpt BUKU Langsir FREE utk jimatkan kos tempahan yg mahal.
.
.


ATAU


.

.
WhatsApp to 013-908 7903 / 017-946 3517
WhatsApp to 013-908 7903 / 017-946 3517
WhatsApp to 013-908 7903 / 017-946 3517
.
.
Nak rumah ceria d hari raya dgn langsir baru hasil jahitan sendiri?
ABAIKAN statement ni jika anda rasa dengan rm200 utk join kelas langsir online ini mahal.
Jangan TAK PERCAYA dgn hanya kos pelaburan rm200 boleh belajar langsir royal scallop, loose scallop, eyelet n french pleat.
.
.
Anda bukan shj boleh menjimatkan upah tempahan langsir rm2000 malah anda boleh menjana pendapatan rm2000 dgn hanya menyiapkan tempahan langsir utk 1 buah rumah je. Kalau dpt siapkan 5 buah rumah sebulan kan dah dpt rm10,000. Lumayan ke sgt lumayan?
.
.
Bagaimana caranya? Klik di sini http://kelaslangsir.onpay.my/order/form/kelaslangsironline ATAU




.
WhatsApp to 013-908 7903 / 017-946 3517
WhatsApp to 013-908 7903 / 017-946 3517
WhatsApp to 013-908 7903 / 017-946 3517






No comments: