Thursday, 21 September 2017

Sebelum Stock Habis


Siapa yg serius nak beli kena cepat2 ya klik di sini


 Sebab dah ramai pelajar online sy borong. Bila Stock yg ni habis, next stock mungkin harganya mahal dan mungkin jg dah tak ada design yg mcm ni


Ring Eyelet Terlajak Murah


Mak ai mana nak dapat harga ring eyelet murah mcm ni..harga pasaran kat kedai2 sebiji rm1.50-rm2.00 sebiji. Tapi sifu langsir nak bg rm0.80 sen-rm0.90sen sebiji..dahla cantik..high quality plak tu...cepat2 sifu langsir tgh buat promosi ni.. siapa cepat dia dpt

Siapa yg serius nak beli kena cepat2 ya klik di sini 


 Sebab dah ramai pelajar online sy borong. Bila Stock yg ni habis, next stock mungkin harganya mahal dan mungkin jg dah tak ada design yg mcm ni












Set Pola Murah


Set pola pelmet + pola loose scallop rm80 shj..
Jom wassap 0139087903...jom klik
JGN CKP AKAK X PAYUNG
Berminat?tkn link ni utk ke wassap sy

http://wasap.my/60139087903/setpola








Pola Murah


Mana nk dpt hrga terlajak murah ni...HARINI SHJ akak payung hrga murah
PROMO combo 3 POLA ,ITALIC SCALLOP+ ROYAL SCALOP + LOOSE SCALLOP RM150 FREE POS..UTK 50 YG TERAWAL SHJ..utk hari ini shj...
Mana nak dpat dik oi harga semurah ini..selalunya harga pola scallop rm100 ke atas...ni akak bg 3pola rm150 je....
Jom wassap 0139087903...jom klik link di bawah
JGN CKP AKAK X PAYUNG
Berminat?tkn link ni utk ke wassap sy

http://wasap.my/60139087903/polaitalicscallop




sap.my/60139087903/polaitalicscallop

Cepat sebelum Promosi Tamat




PROMOSI POLA SHELL SCALLOP...SIAPA CEPAT DIA Dapat...
Promo utk 30 ORG TERAWAL SHJ...
JGN CKP AKAK X PAYUNG
Berminat?tkn link ni utk ke wassap sy http://wasap.my/60139087903/polashellscallop


Tak perlu pergi jauh-jauh untuk jahit langsir, jom belajar online je

Teringin nak buat langsir yg kreatif sebegini? tak tau kelas di mana dan bila?
Nak belajar yuran mahal, Tak ada masa, Kelaspun jauh. Nak tempahpun harganya lagilah berganda2 mahal.
***********************************************************************
Dengan hanya melabur Tidak sampai ribuan ringgit, InsyaAllah KELAS JAHITAN LANGSIR ONLINE + PERCUMA BUKU LANGSIR ini dpt mengatasi masalah anda di atas. Anda mungkin dpt menjimatkan yuran belajar dan kos tempahan langsir ribuan ringgit malah anda mungkin dpt menjana pendapatan sehingga puluhan ribu sebulan darinya.
************************************************************************
.
.
Macam mana tu? Sifu langsir ada caranya.
Dengan join kelas online sifu langsir, InsyaAllah sis pun boleh menghasilkan langsir yg cantik2 macam pelajar2 online sifu langsir. Pelajar2 online sifu langsir terdiri dari pelbagai latar belakang, ada yg OKU,yg zero knowledge, yg berusia 67 thn, berusia awal 20an, ada pelajar2 INTERNATIONAL yg dari hong kong, singapore, arab saudi malahan ramai jg pelajar lelaki yg dah join.
.
.
Kan sifu langsir ckp xpwrlu dtg bljr jauh2 jahit lgsir..bljr online je...
Cepat dftar skrg uools...skrg ada Promo boleh bayar ansur 2kali kalau ambil pakej b dan c..
Pakej 1 + 2 = rm400 percuma buku langsir...
SENARAI HARGA YURAN BLJR ONLINE
PAKEJ 1=RM 270 (PERCUMA BUKU LANGSIR)
1) eyelet
2) jarak diantara ring eyelet
3) french pleat
4) heading
5) Tail
6) formula kiraan upah
7) formula kiraan kain
8) cara2 melihat langsir2 design ANTARABANGSA
9) jg sedikit sebanyak ilmu IT
.
.
Kaedah pembelajaran melalui fb group dan wassap support group..
kami masukkan video cara panduan cara mudah cikgu mengajar dan cara2 menjahit di dlm fb group..
SIs/dear boleh lihat dan bljr bila2 masa. Jika ada mslh xpaham ataupun konfius boleh bertanya di dlm wassap group..
.
PAKEJ 2 = RM 330
1) loose scallop
2) royal scallop
3) cara lukis Pola pelmet
4) cara jahit pelmet
5) teknik double pelmet
6) Tail
7)HEADING ROYAL SCALLOP
8)CARA BUAT Tie back
9) formula kiraan upah
10)cara buat bunga
11)cara buat riben
.
Sebenarnya kelas face toface cara buat pelmet ini bernilai rm1700 TAPI TAPI TAPI ADA
TAPI!!!!!
KALAU ambil 1 +2 = RM400 shj..(JIMAT 1300)
YANG SERIUS NAK JOIN KELAS ONLINE BOLEH WASSAP 013 9087903

Jom wassap 0139087903..
JGN CKP AKAK X PAYUNG
Berminat?tekan link ni utk ke wassap sy http://wasap.my/60139087903/syseriusnakjoinkelasonline
nak join kelas ONLINE? tkn link ni utk ke wassap sy
 http://cikgulangsir.wasap.my
 http://cikgulangsir.wasap.my
 http://cikgulangsir.wasap.my
.
.
Macam mana kaedah pembelajar langsir secara online tu ya?
nak belajar tak perlu mai jauh2..boleh belajar smbil duk rileks2 je kalau belajar online ni. Dan ofkos la ada yuran..sbb sifu langsir pun nak krna bayar jugak line intetnet ni...
.
.
BELAJAR ONLINE NI XDE MASA YG DITETAPKAN.
Setelah bayar yuran je sis terus akan dimasukkan ke dlm fb close group.
.
Dlm group tersebut sis boleh terus belajar melalui vidoe2 panduan cara mudah membuat pola, formula kiraan kain dan cara menjahit yg sifu langsir dah sediakan.
.
Sis free sis bljr bila2 masa dan dimana jua yg ada line internet.
sis tak faham atau confius sis tanya dkt wassap group.
.
Video2 tutorial yg sifu langsir sediakan memang mudah faham, ramai jg makcik2 yg usia lebih dr 60 thn ke atas pun telah join,
.
Alhamdulillah dgn ada video panduan mudah, mereka semua mampu buat design2 langsir yg cantik2.
.
Untuk memantapkan lagi apa yang telah diajar, dan untuk memastikan anak2 murid sifu langsir betul2 faham dgn formula dan silibus pelajaran online, sifu langsir jg memberi soalan2 yg berkaitan untuk dijadikan contoh utk memudahkan sis lebih faham dgn formula pengiraan yg diajarkan.
.
.
Apa lgi cepatla join kelas online sifu langsir...DGR KATA HARGA PROMOSI KELAS ONLINE HAMPIR TAMAT X LAMA LAGI..
.
.
Utk tujuan pendaftaran kelas online, pembelian pola, gajet penebuk eyelet, mesin butang atau pembaris lutsinar, sila klik link yg bersesuaian di bwh:
nak join kelas ONLINE? tkn link ni utk ke wassap sy
 http://cikgulangsir.wasap.my
 http://cikgulangsir.wasap.my
 http://cikgulangsir.wasap.my
.
.
nak beli pola ITALIC SCALLOP? tkn link ni utk ke wassap syhttp://wasap.my/60139087903/polaITALICscallop
.
.
nak beli pola LOOSE scallop? tkn link ni utk ke wassap syhttp://wasap.my/60139087903/polaLOOSEscallop
.
.
nak beli pola ROYAL scallop? tkn link ni utk ke wassap syhttp://wasap.my/60139087903/polaROYALscallop
.
.
nak beli pola PELMET ? tkn link ni utk ke wassap syhttp://wasap.my/60139087903/PELMET
.
.
nak beli Gajet Eyelet? tkn link ni utk ke wassap syhttp://wasap.my/60139087903/GajetEyelet
.
.
nak beli Mesin Butang? tkn link ni utk ke wassap syhttp://wasap.my/60139087903/MesinButang
.
.
nak beli Pembaris Lutsinar? tkn link ni utk ke wassap syhttp://wasap.my/60139087903/PembarisLutsinar
.
.nak beli Mesin Jahit Industri? tkn link ni utk ke wassap syhttp://wasap.my/60139087903/MesinJahitIndustri
.
.
nak tgk banyak lagi design2 langsir atau tips berkaitan cara membuat langsir di link di bawah:
https://www.google.com/search…
.
.
https://www.youtube.com/channel/UCDyYHM2QLq0tmLYgRsx_EzA
.
.
http://kelasjahitanlangsir.blogspot.my/
Untuk mendapatkan video panduan membuat langsir dan info serta tips terbaru dari sifu langsir, sila komen "nak" di bawah.
Sekian,
Sifu Langsir




mengandung pun gigih jahit langsir

Masa tengah sarat mengandung pun beliau sanggup dtg belajar secara online mahupun secara face to face. Hendak seribu daya tak nak seribu dalih.
Jika berhajat nak belajar buat langsir mcm Nurfaraain Mohamed Idris nak tempah , 
\
boleh klik link ini ya


Untuk info nak join kelas online klik link ni



Saturday, 19 August 2017

Bukan nak gebang, bukan jg nak menunjuk


Bukan nak gebang, bukan jg nak menunjuk. Habis tu nak riak ke apa ni? Tapi inilah hakikat yg terpaksa diterima oleh pelajar2 online Sifu Langsir. Dari zero hasilnya masyaAllah mcm org pro je walaupun hanya belajar secara online je. Rata2 pelajar yg belajar skil, formula, teknik dan rahsia yg Sifu Langsir gunakan semasa membuat langsir pelmet mereka cakap tak pernah terfikir cara tersebut.
.
.
"cara cikgu mngajar cukup mudah n senang fhm ..terima kasih sgt 2.." kata pelajar OKU Rosiah Mat Isa
.
.
"Terima kasih saya ucapkan kepada cikgu kerana memberi ilmu ini kepada saya daripada zero sampailah saya berjaya menghasilkan palmet seperti ini." kata Zainab Sudin
.
.
"Seronok sgt dpt buat sendiri td cikgu... xsabar nak siapkan... moga2 naik seri langsir kt rumah... Terima kasih byk2 ilmu cikgu, senang nak ikut😊😊😊" Kata Azlina.
.
.
📣ZERO TO PRO... 👏👏👏
Biarkan mereka berbicara..sape kate xde basic jahitan tak boleh hasilkan langsir secantik ini..??
.
.
📣 Jgn tunggu lagi.. Daptkan harga promosi dan peluang memenangi MESIN JAHIT bernilai lebih dari RM2700.
.
.
🌼 Trusted sifu langsir dari Cikgu Rogayah Ghazali
.
.
Berminat dgn KELAS LANGSIR ONLINE CIKGU ROGAYAH? 😊
TAK PERLU SAVE NO..
Boleh klik link ini utk terus ke wassap ya.. Kita sembang di wassap http://www.wasap.my/601111456439
.
.
nak tgk mcm mn rupa mesin tu? jom klik di sini https://www.facebook.com/SifuLangsir/posts/1264018133682887
.
.
nak tgk byk lagi design2 langsir pelajar online? jom klik di sini https://www.facebook.com/pg/SifuLangsir/photos/?tab=album&album_id=1274910855926948
.
.
Siapa yg berminat nak join kelas online.. Boleh klik link ini utk terus ke wassap ya.. Kita sembang di wassap http://www.wasap.my/601111456439
.
.
Siapa yg berminat nak join kelas online.. Boleh klik link ini utk terus ke wassap ya.. Kita sembang di wassap http://www.wasap.my/601111456439


Image may contain: people sitting

Image may contain: people sitting

Bukan nak sombong



Bukan nak sombong atau nak cakap besar, tapi rata2 pelajar yg dtg belajar skil, formula, teknik dan rahsia yg Sifu Langsir gunakan semasa membuat langsir pelmet mereka cakap tak pernah terfikir cara tersebut.
"Seriuslah mudah dan cepat cara ni Cikgu, tak sampai 1 jam dah siap langsir pelmet ni. sy tak pernah terfikir pun cara mcm ni" kata Su from Putrajaya.
.
.
Kepada yg berminat nk join kelas online pelmet sifu langsir cepat2 pm 0139087903.. Siapa yg join kelas langsir pelmet kami anda berpeluang utk memenangi hadiah sebuah mesin jahit industri bernilai rm2700..
.
.
nak tgk mcm mn rupa mesin tu? jom klik di sini https://www.facebook.com/SifuLangsir/posts/1264018133682887
.
.
Nak baca testimoni pljr2 online. Jom klik di sini https://www.facebook.com/SifuLangsir/posts/1261474890603878..
Siapa yg berminat nak join kelas online.. Boleh klik link ini utk terus ke wassap ya.. Kita sembang di wassap http://www.wasap.my/601111456439

https://business.facebook.com/SifuLangsir/videos/1274651615952872/

Cara2 membuat pola langsir pelmet



Cara2 membuat pola langsir pelmet
Kepada yg berminat nk join kelas online pelmet sifu langsir cepat2 pm 0139087903.. Siapa yg join kelas langsir pelmet kami anda berpeluang utk memenangi hadiah sebuah mesin jahit industri bernilai rm2700..
.
.
nak tgk mcm mn rupa mesin tu? jom klik di sini https://www.facebook.com/SifuLangsir/posts/1264018133682887
.
.
nak tgk byk lagi design2 langsir pelajar online? jom klik di sini https://www.facebook.com/pg/SifuLangsir/photos/?tab=album&album_id=1274910855926948
Siapa yg berminat nak join kelas online.. Boleh klik link ini utk terus ke wassap ya.. Kita sembang di wassap http://www.wasap.my/601111456439

https://business.facebook.com/SifuLangsir/videos/1274617379289629/

MasyaAllah cantik2 belaka design langsir2 pelajar2 online



MasyaAllah cantik2 belaka design langsir2 pelajar2 online pelmet sifu langsir... LUARBIASA KREATIF.. mereka ni..
.
.
3bulan lagi dah nak raya.. Tapi langsir raya mereka dah siap.. Yang paling best nye ada yang start da dapat tempahan walaupun pada mulanya mmg xtau langsung bab jahit langsir ni..
.
.
Lepas join kelas online sifu langsir, langsir raya rumah sendiri pun da siap.. Dapat tempahan lagi drp jiran tetangga..
.
.
Dengan hanya bermodalkan rm259 sahaja da dpt langsir raya yg cantik dan kreatif.. Kalau upah ni mau terbang 2-3 ribu jgk.. Baikla buat sendiri.. Jimat dan cepat... Kenapa sy ckp cepat.. Sbb teknik yg kami ajar mmg sgt mudah utk anda paham.. Kebanyakan yg sertai kelas kami adalah mmg zero knowledge bab langsir..
.
.
Kepada yg berminat nk join kelas online pelmet sifu langsir cepat2 pm 0139087903.. Siapa yg join kelas langsir pelmet kami anda berpeluang utk memenangi hadiah sebuah mesin jahit industri bernilai rm2700..
.
.
nak tgk mcm mn rupa mesin tu? jom klik di sini https://www.facebook.com/SifuLangsir/posts/1264018133682887
.
.
Nak baca testimoni pljr2 online. Jom klik di sini https://www.facebook.com/SifuLangsir/posts/1261474890603878..
Siapa yg berminat nak join kelas online.. Boleh klik link ini utk terus ke wassap ya.. Kita sembang di wassap http://www.wasap.my/601111456439

Image may contain: indoor  Image may contain: indoor

No automatic alt text available.