Tuesday, 18 October 2016

New Curtain Designs. Shell Scallop & Fan Scallop

Apabila sel2 otak mula berhubung. Idea tengah mencurah2 ni, akan keluar byk lagi istilah2 baru scallop dlm industri langsir Malaysia lepas ni...coming soon nested scallop, mcm mn rupanya tu ya? nak tau? tunggu my next post....

LANGSIR dan Rogayah Ghazali Cikgu Langsir II berpisah TIADA
Design terbaru sy....Shell Scallop, semlm langsir 10 minit, sebelum tu fan scallop.

Siapa yang nak belajar, nak tempah or nak beli pola Shell Scallop, langsir 10 minit atau fan scallop sila klik di sini






Mudahnya Berniaga Online jika kena pada caranya

Org berniaga online result mereka superb, tapi result kita ciput2 je..mesti ada benda yg kita tak tau tapi mereka tau...so macam mn ya nak result pun sama mcm mereka?
_____________________________________________
Nak Pukau Jutaan Pelanggan ?
Nak Lonjakkan Bisnes Anda ?
 tak perlu fb ads
 tak perlu website
 tak perlu kos marketing
Malah anda boleh sedut ILMU terbaik :
 Rahsia 1,000 no wasap pelanggan
 Lebih Jimat Kos !
 Lebih Untung !
Nak ?
untuk sebarang pertanyaan dan memudahkan lagi jom klik link wassap ini
https://chat.whatsapp.com/2X7sqslkgfVFK6rGGrD