Thursday, 10 March 2016

Buku Langsir dan CD Aplikasi Kiraan Langsir Cikgu Rogayah bakal menemui peminat2 Langsir

Nak pre order buku LANGSIR??? cepat2 ya sebelum 31hb Mac jika nak harga diskaun.


CD system & BUKU LANGSIR Cikgu Rogayah ni sgt Sesuai utk beginner yg tak tahu basic jahit langsir mahupun yg dah tau menjahit. Sbb sy tunjuk video tutorial cara buat langsir asas terutama cara buat langsir eyelet yang lain dr cara buku2 yg dah berada di pasaran. Cara guna formula matematik dan kaedah sy sangat unik.
Segala kira2 telah tersedia. u all just masukkan ukuran rel/rod dan labuh yg di kehendaki shj. Everything system sy calculate termasuk brp keping kain nak pakai, brp labuh kain nk kena potong, brp mtr kain nk beli, brp hook nk pakai, brp saiz jarak diantara ring, brp ring eyelet nak guna dan brp harga upah yg dikenakan.
System ini jg mencadangkan harga kain yg boleh di beli berdasarkan kepada bajet yg telah di beri oleh customer.
Yang penting rekod ukuran customer tu ada dlm simpanan kita, supaya kalau dia nak tempah next time kita dah ada ukurannya, dan tak perlu ke rumahnya sekali lagi utk mengambil ukuran. Dan kalau berlaku apa2 kesilapan kita ada black n white.
System Aplikasi Kiraan Langsir sy masih under construction dan buku sy masih on progress.





Tetapi kepada sesiapa yg serius nak beli buku dan cd system sy, anda boleh buat pre order skrg. Harga preorder sah sehingga 31hb Mac ini sahaja ya. Selepas 31hb Mac harga mungkin akn jadi rm200 atau lebih.
Harga Preorder = rm100 (dpt cd system + buku + postage). Sah sehingga 31hb Mac ini sahaja
Kepada yg serius nak beli, boleh buat pembayaran ke akaun berikut:
NO. ACC MAYBANK : 5560 3905 6964 (SAFIYA SETIA ENTERPRISE)
NO. ACC CIMB : 760 181 6075 (ROGAYAH BINTI GHAZALI)
Setelah anda buat pembayaran, sila klik di sini http://order.kelaslangsir.com/utk bukti pembayaran
Utk detail info sila Call/whatsapp to 019-623 2564(Cikgu Rogayah)
Terima kasih.