Thursday, 20 October 2016

Video tutorial cara menebuk langsir eyelet sepantas kilat tanpa menggunakan formula utk mendapatkan saiz jarak diantara ring







Tangan sakit, kerja lambat dan susah? Orang lain dah siap 10 biji rumah dlm masa tak sampai satu jam, tetapi anda sebuah rumah pun tak siap2 dlm masa 10jam.

Gajet terbaru kami ada penyelesaiannya. Sila lihat video di atas.




  • Baru tiba ke Malaysia. Gajet Untuk Menebuk Lubang Langsir Eyelet
  • Harga pasaran rm697, harga promosi rm360, jika anda betul2 beminat nak beli pd harga yg lg murah ini sila Call/WhatsApp 013-908 7903 (Yati). Tawaran harga promosi hanya dibuka kpd 100 org pertama shj.

Kenapa tukang jahit langsir perlu mendapatkan gajet ni?
tangan tak sakit. kerja cepat dan mudah . Hanya ambik masa beberapa saat je
harga pun murah. Hanya rm300 shj harga promosi. Harga pasaran rm600 ++
ringan dan mudah di bawa ke mana sj.



belum meluas lagi penggunaan gajet ini ada dipasaran malaysia. Kepada yg berminat nak jadi ajen pun boleh ya

Kepada Yang Berminat utk membeli Gajet Untuk Menebuk Lubang Langsir Eyelet ini pada harga promosi cepat2 Call/WhatsApp 013-908 7903 (Yati)

Tuesday, 18 October 2016

New Curtain Designs. Shell Scallop & Fan Scallop

Apabila sel2 otak mula berhubung. Idea tengah mencurah2 ni, akan keluar byk lagi istilah2 baru scallop dlm industri langsir Malaysia lepas ni...coming soon nested scallop, mcm mn rupanya tu ya? nak tau? tunggu my next post....

LANGSIR dan Rogayah Ghazali Cikgu Langsir II berpisah TIADA
Design terbaru sy....Shell Scallop, semlm langsir 10 minit, sebelum tu fan scallop.

Siapa yang nak belajar, nak tempah or nak beli pola Shell Scallop, langsir 10 minit atau fan scallop sila klik di sini






Mudahnya Berniaga Online jika kena pada caranya

Org berniaga online result mereka superb, tapi result kita ciput2 je..mesti ada benda yg kita tak tau tapi mereka tau...so macam mn ya nak result pun sama mcm mereka?
_____________________________________________
Nak Pukau Jutaan Pelanggan ?
Nak Lonjakkan Bisnes Anda ?
 tak perlu fb ads
 tak perlu website
 tak perlu kos marketing
Malah anda boleh sedut ILMU terbaik :
 Rahsia 1,000 no wasap pelanggan
 Lebih Jimat Kos !
 Lebih Untung !
Nak ?
untuk sebarang pertanyaan dan memudahkan lagi jom klik link wassap ini
https://chat.whatsapp.com/2X7sqslkgfVFK6rGGrD

Monday, 17 October 2016

InsyaAllah "BUKU LANGSIR" ini dpt mengatasi masalah anda

Nak belajar yuran mahal, Tak ada masa, Kelaspun jauh. Nak tempahpun harganya lagilah berganda2  mahal.

Dengan hanya melabur RM80, InsyaAllah "BUKU LANGSIR" ini dpt mengatasi masalah anda di atas. Anda dpt menjimatkan yuran belajar RM800 dan kos tempahan langsir RM8000 malah anda mungkin dpt menjana pendapatan RM8000 sebulan darinya.

2 Chapter Yang Bakal Merubah Hidup Anda
·         Inspirasi & Kisah Rogayah Cikgu Langsir di dalam Dunia Langsir
·         Masalah2 berkaitan langsir dan penyelesaiannya

 

BANYAK LAGI BAKAL DIDEDAHKAN DALAM BUKU SETEBAL LEBIH 150 M/S INI...

AMARAN: Buku ni BUKAN utk anda yang;



  1. 1         MALAS membaca
    2         merasakan dirinya Dah hebat giler dalam jahitan langsir
    3         Rasa ilmu dah cukup power
    4         menganggap kerja menjahit langsir ni TAK ADA CLASS dan TAK STANDARD dgn dirinya
    5         merasakan buku ini mahal 
    6         Tak percaya dan tak nak belajar dengan style & teknik Cikgu Rogayah
    7         tak yakin boleh menjahit langsir
    8         Hari ni baca buku esok nak terus pandai
    9         PESAING2 @ STALKER2 FB yg SAJA2 nak mengintip apa aktiviti Cikgu Rogayah
    10    PESAING2 Cikgu Rogayah yang TAK sukakan caranya.
    11    CIKGU2 mengajar langsir yg mempunyai teknik dan kaedah mengajar yg lebih baik dari Cikgu Rogayah
    12    PENGUSAHA2 atau CIKGU2 langsir yg BOLEH hasilkan buku langsir yang lebih baik dari buku ini




Bagaimana Untuk Dapatkan Buku Ini Sekarang ?
CETAKAN SULUNG - LIMITED.
NILAI SEBENAR ILMU DALAM BUKU NI JIKA DINILAI...
RM3000?  RM12k?  RM50k?
TAK TERNILAI.. NILAI PENGALAMAN SAYA BERTAHUN2 , MEMANG TAK TERNILAI..
Sempena pelancaran awal sulung buku ini, harga sepatutnya adalah
RM140 + RM10 Poslaju
Tapi, Bagi yang dapatkan Cetakan TERHAD ini. Saya bagi harga SPECIAL, dapatkan dengan hanya
RM80
+ FREE pola loose scallop
SAHAJA.... JIMAT RM220!



Kemunculan Pertama, Masa Yang Ditunggu-tunggu Sudah Tiba


·         Pertama kali setelah 5 tahun melibatkan diri dalam dunia langsir, saya berkongsi  Kisah Inspirasi & Masalah2 berkaitan langsir dan penyelesaiannya

dalam Buku Rogayah Cikgu Langsir



Di sini, dikongsikan juga pengalaman tak ternilai dari pembaca2  yang telah membeli dan membaca buku sy serta berjaya menghasilkan langsir dengan hanya berpandukan buku ini .













Gajet Terbaru Untuk Menebuk Lubang Langsir Eyelet

Tangan sakit, kerja lambat dan susah? Orang lain dah siap 10 biji rumah dlm masa tak sampai satu jam, tetapi anda sebuah rumah pun tak siap2 dlm masa 10jam.

Gajet terbaru kami ada penyelesaiannya. Sila lihat video di bawah ini




  • Baru tiba ke Malaysia. Gajet Untuk Menebuk Lubang Langsir Eyelet
  • Harga pasaran rm570, harga promosi rm360, jika anda betul2 beminat nak beli pd harga yg lg murah ini sila Call/WhatsApp 013-908 7903 (Yati). Tawaran harga promosi hanya dibuka kpd 100 org pertama shj.

Kenapa tukang jahit langsir perlu mendapatkan gajet ni?
tangan tak sakit. kerja cepat dan mudah . Hanya ambik masa beberapa saat je
harga pun murah. Hanya rm300 shj harga promosi. Harga pasaran rm600 ++
ringan dan mudah di bawa ke mana sj.


belum meluas lagi penggunaan gajet ini ada dipasaran malaysia. Kepada yg berminat nak jadi ajen pun boleh ya

Kepada Yang Berminat utk membeli Gajet Untuk Menebuk Lubang Langsir Eyelet ini pada harga promosi cepat2 Call/WhatsApp 013-908 7903 (Yati)

Friday, 1 July 2016

BUKU LANGSIR YANG TERLAJAK LARIS

Assalamualaikum. saya menjual produk2 ini dengan harga promosi. 

                         Siapa yang nak beli BUKU LANGSIR & dpt FREE pola Loose Scallop ? sila klik disini



                         Siapa yang nak beli BUKU LANGSIR & dpt FREE pola Loose Scallop ? sila klik disini 

Beli BUKU dapat POLA Loose Scallop FREE (Pola dibuat dari kertas. Cara menggunakan pola ini ada di dlm buku) . Perhatian ya, pola loose scallop yg dibuat dari buckram, rata2 org jual harganya RM100 ke atas. Siapa serius nak beli buku kena cepat ya sebelum harga buku dinaikkan sedikit demi sedikit sehingga ke harga syiling dan sementara pola diberi secara PERCUMA. selepas ini pola akan dikira lain harga




NAK DPT BUKU DENGAN CEPAT ?
SILA WHATSAPP/CALL/PM dengan menulis "saya nak buku"
019-623 2564 (Rogayah Ghazali Cikgu Langsir II)
019-623 2564 (Rogayah Ghazali Cikgu Langsir II)
019-623 2564 (Rogayah Ghazali Cikgu Langsir II)



Siapa yang TAK LAYAK BELI BUKU sy ???
1) orang yg MALAS membaca
2) org yg merasakan dirinya sudah SERBA tau pasal langsir
3) org yg menganggap kerja menjahit langsir ni TAK ADA CLASS dan TAK STANDARD dgn dirinya
4) PENGUSAHA2 atau CIKGU2 langsir yg BOLEH hasilkan buku langsir yang lebih baik dari apa yg sy tulis.
5) PESAING2 @ STALKER2 FB yg SAJA2 nak mengintip apa aktiviti cikgu rogayah
6) PESAING2 Rogayah Ghazali Cikgu Langsir II yang TAK sukakan cara sy.
7) CIKGU2 mengajar langsir yg mempunyai teknik dan kaedah mengajar yg lebih baik dari sy.
8) orang yg merasakan buku ini mahal




Siapa yang LAYAK BELI BUKU sy ???
1) orang yg SUKA membaca, menghayati dan mengkaji apa yg sy tulis
2) org yg merasakan dirinya masih BANYAK yg dipelajari tentang langsir
3) org yg menganggap kerja menjahit langsir ni boleh mendatangkan hasil yg LUMAYAN tanpa mempedulikan standard asalkan ianya HALAL
4) PENGUSAHA2 atau CIKGU2 langsir yg ingin mengetahui apakah SOP, TEKNIK dan KAEDAH yg cikgu Rogayah Ghazali Cikgu Langsir II gunakan semasa mengajar sehingga melahirkan ramai pelajar yg berjaya.
5)PESAING2 @ STALKER2 FB yg ingin tahu apakah aktiviti cikgu rogayah yg terkini dan meminati dunia langsir sy
6) pesaing2 Rogayah Ghazali Cikgu Langsir II yang SUKAKAN cara sy.
7) cikgu2 langsir yg TIDAK mempunyai teknik dan kaedah mengajar yang sistematik boleh tiru cara sy dgn membaca buku ini
8) pengusaha2 langsir yg mahukan jaikan buku ini sebagai katalog design utk pilihan customer mereka
9) orang yg zero knowledge nak tau selok belok pasal langsir
10)boleh membuat rujukan kpd design2 langsir dari luar negara
11) boleh dijadikan sumber inspirasi dan pembakar semangat kpd yg ingin berjaya di dlm jua bidang sekalipun




NAK DPT BUKU DENGAN CEPAT ?
SILA WHATSAPP/CALL/PM dengan menulis "saya nak buku"
019-623 2564 (Rogayah Ghazali Cikgu Langsir II)
019-623 2564 (Rogayah Ghazali Cikgu Langsir II)
019-623 2564 (Rogayah Ghazali Cikgu Langsir II)



Nak jimat upah jahit Langsir rm800 atau nak jana pendapatan tambahan lebih dari RM8000 sebulan???
Dengan hanya membeli buku LANGSIR RM80 dan dapat FREE pola loose scallop, InsyaAllah anda mendapat ilmu yg tak ternilai. Berbaloi ke sangat berbaloi utk memilikinya???...


Yang dah buat pre order anda tak perlu bayar apa2 lagi, sistem sy akan bagi kemudian.


Harga buku LANGSIR Edisi Terhad & Ekslusif
Hanya RM80(Semenanjun) / RM90(Sabah & Sarawk) (harga Promosi)
Cepat beli ya, sebab harga akan naik sedikit demi sedikit sehingga ke harga ceiling.

                         Siapa yang nak beli BUKU LANGSIR & dpt FREE pola Loose Scallop ? sila klik link ini https://www.facebook.com/rogayahghazali.cikgulangsirii/posts/601500940024255



NAK DPT BUKU DENGAN CEPAT ?
SILA WHATSAPP/CALL/PM dengan menulis "saya nak buku"


019-623 2564 (Cikgu Rogayah)
019-623 2564 (Cikgu Rogayah)
019-623 2564 (Cikgu Rogayah)




Ramai yang dah beli, anda bila lagi??? Dgn hanya bermodalkan RM80anda mungkin dpt jimat upah jahit Langsir rm800 atau mungkin boleh jana pendapatan tambahan lebih dari RM8000 sebulan dan jg InsyaAllah anda mendapat ilmu yg tak ternilai. Berbaloi ke sangat berbaloi utk memilikinya???...



Harga SOFTWARE Sistem Aplikasi Kiraan Langsir rm270

Jika berminat, Sila bank in ke akaun
MAYBANK       : 5560 3905 6964 (Safiya Setia Enterprise)
CIMB               : 8602 550 628 (Rogayah Ghazali)



Setelah bayaran di buat, sila bagi NAMA, ALAMAT, NO.TEL & BUKTI BAYARAN melalui WhatsApp to 019-623 2561(Cikgu Rogayah)




Apa kelebihan memiliki buku ini?

TUTORIAL CARA MEMBUAT LANGSIR
• Terdapat langkah demi langkah, formula dan cara membuat langsir eyelet, loose scallop dan french pleat


TEKNIK YANG MUNGKIN ORG TERLEPAS PANDANG
• Ada teknik cara mudah memasang hook, rel dan langsir

MENGUPAS PERSOALAN BERKAITAN LANGSIR
• seperti bagaimana mengambil ukuran, mengira upah, apakah design yg menjimatkan penggunaan kain, teknik pin & jahitan

KATALOG DESIGN
• Boleh dijadikan sbg katalog kpd pelanggan2 yg nak memilih design utk menempah langsir dgn anda krn terdapat lebih dari 150 desing langsir yg menarik di dlm buku ini.

RUJUKAN DESIGN DARI LUAR NEGARA
• Tak cukup dgn 150 design? Dlm buku ini jg sy ada ajar bagaimana cara utk melihat design2 dari luar negara walaupun anda tidak tahu berbahasa mereka.


CERITA YG PENUH DGN EMOSI & MOTIVASI
• apa masalah kehidupan sy sehingga sy boleh terlibat dgn dunia langsir
• bagaimana sy bermula dgn dunia mengajar langsir sedangkan sy menjahit pun x tau
• hanya dari sebuah mesin usang
• tercabar dgn adik beradik lain yg bekerjaya hebat2 ada yg doktor, ada yg engineer ada yg guru, ada yg scientis sedangkan sy dah berhenti kerja.
• Ada jg diceritakan bagaimana sy mendapat ilham berkaitan dgn formula & design langsir utk dijadikan inspirasi.
• ada diceritakan teknik model & prototaip yg di ajar kpd pelajar2 sehinggakan pelajar yg zero boleh memahami teknik ini dah boleh membuatnya

HALAMAN & TOPIK
• Ada 168 muka surat dgn 40 tajuk
• Dan banyak lagi rahsia2 yg akan di bongkarkan di dlm buku ini


Jika berminat, Sila bank in ke akaun
MAYBANK       : 5560 3905 6964 (Safiya Setia Enterprise)
CIMB               : 8602 550 628 (Rogayah Ghazali)



Setelah bayaran di buat, sila bagi NAMA, ALAMAT, NO.TEL & BUKTI BAYARAN melalui WhatsApp to 019-623 2561(Cikgu Rogayah)


Sekian, Terima kasih.





Terdapat lebih dari 150 design langsir yang ada di dalam buku ini. Antaranya spt di bawah ini






Testimoni dari mereka yang telah membaca buku ini.






Sistem Aplikasi Kiraan Langsir



Mesin Jahit Jack


Steam Iron



Bagaimana Cara untuk mendapatkannya??

Sila Ikut langkah2 di bawah
1) Sila pilih produk yang anda inginkan
2) Sila pilih cara pembayaran

3) Setelah u all buat pembayaran, sila pm nama, alamat, no.tel dan bukti pembayaran anda ke WhatsApp 019-623 2564 atau ke facebook sy atau email ke rogayah@kelaslangsir.com




http://www.cimbclicks.com.my/

Sila Ikut arahan yang ditunjukkan oleh anak panah untuk memastikan order anda clear.




https://www.maybank2u.com.my/mbb/m2u/common/M2ULogin.do?action=Login

Sila Ikut arahan yang ditunjukkan oleh anak panah untuk memastikan order anda clear.



c) Menggunakan mesin ATM 
Sila Ikut arahan yang ditunjukkan oleh anak panah untuk memastikan order anda clear.






d) Cash n Carry (dtg ambik sendiri di kedai saya seperti alamat di bawah)




Setelah u all buat pembayaran, sila pm nama, alamat, no.tel dan bukti pembayaran anda ke facebook sy atau email ke rogayah@kelaslangsir.com

Contoh 

                         Siapa yang nak beli BUKU LANGSIR & dpt FREE pola Loose Scallop ? sila klik link ini https://www.facebook.com/rogayahghazali.cikgulangsirii/posts/601500940024255