Thursday, 9 April 2015

Langsir Pelmet & Loose Scallop

Ada udang disebalik design yg Izzati Aisyah buat ni rupa2 nya....





Berapa ya upah yg sesuai utk Izzati???

Percaya x? Langsir ini adalah hasil dari design dan jahitan anak sy sendiri Izzati Aisyah yg baru berusia 12thn. Sedikti pun sy x tolong dia buat, tengok2 dah siap. Tapi bila dah siap, dia minta upah...katanya dia nak gaji jg mcm Kak Nurul staff sy. 

Izzati telah menolong sy membuat langsir loose scallop ketika berusia 9thn lagi ketika sy hendak shooting dlm satu rancangan TV. Klik di sini utk melihat rancangan tersebut. http://www.youtube.com/watch?v=E187h2CIGiA

Dengan teknik dan formula yg sy gunakan sesiapa sj dpt menjahit langsir dgn cantik dan kemas tidak kira samada lelaki, perempuan, tua, muda mahupun yg tak pernah menjahit langsung.

Nak tau apa ramuan dan rahsia yg saya gunakan...boleh tel/whatsapp ke 019-623 2564.








Aduan pelajar kelas jahitan langsir Cikgu Rogayah

"Cikgu, sy dah gian nak buat langsirlah cikgu. Suami pun x percaya sy jahit. Suami pun dah semangat tolong gantung setiap langsir yg sy pelajari. Siang mlm sy fikir pasal langsir je cikgu" kata seorang pelajar from KLIApd sy. Tahniah Cik Nin, Semoga berjaya dlm dunia langsir,







Hari tu emaknya dtg belajar di kelas jahitan langsir Rogayah Ghazali Cikgu Langsir. Emaknya jg seorang cikgu jahitan langsir yg dah berpuluh tahun mengajar. Sekarang emaknya suruh 2 org anak perempuannya pula yg dtg belajar (kedua2 anaknya tak tau menjahit) Ini adalah hasil jahitan anak2 nya from Johor & Selayang. SYABAS jg buat warga JOHOR yg rajin menimba ilmu.
Banyak lagi cerita2 sensasi langsir di sini KELAS JAHITAN LANGSIR CARA MUDAH







Alamat Kedai Langsir Cikgu Rogayah




Langsir 2015

Pensyarah, Engineer, Pegawai, Akauntan, Pramugari, Cikgu, Peniaga, OKU, Suri rumah dan pelbagai background telah dtg belajar langsir di kelas jahitan langsir Rogayah Ghazali Cikgu Langsir Anda bila lagi?