Tuesday, 21 July 2015

langsir 2015

Hari ini Rogayah Ghazali Cikgu Langsir kecewa???
Kenapa ya???
Persoalan di atas tu jawapannya sama sekali TIDAK, knp ya??
Di dlm gambar ini adalah hasil jahitan 2 orang pelajar sy yg memang zero knowledge tentang jahitan dan tidak tahu menggunakan mesin jahit langsung sebelum ini.
Alhamdulillah, setelah menghadiri kelas sy dlm beberapa jam shj, hasil mereka tidak mengecewakan sy. Mereka berdua boleh menghasilkan design pelmet n loose scallop macam org yg pro.
Itulah powernya formula matematik dan teknik jahitan yg di ajarkan kpd mereka. Masing2 tersenyum puas hati, malah x percaya mereka boleh buat dlm masa yg singkat...
Nak tahu apakah formula dan teknik jahitan yg sy gunakan????
Sila Tel/Whatsapp to 019-623 2564 utk pendaftaran kelas. InsyaAllah anda jg boleh buat seperti mereka.
Adakah anda warga Selangor, KL or Warga Pantai Timur? Jika ya, sila klik dan teruskan membaca. Jika tidak, jangan baca kerana dikhuatiri anda akan berkecil hati dgn tindakan sy.
Berita baik utk warga Selangor or KL, kelas Jahitan Langsir Cikgu Rogayah di Seri Kembangan Selangor di buka setiap hari.
Manakala utk warga Pantai Timur, sy akan buat kelas Langsir di Besut Terengganu pada hari Jumaat 18hb September 2015.
✍ ✍ ✍ Untuk Keterangan lanjut mengenai kelas Jahitan Langsir tersebut, sila klik di sini utk pm http://tinyurl.com/Cikgu-Rogayah
Atau Whatsapp/Telegram Cikgu Rogayah di 019-623 2564
Kelas, Bengkel dan Kursus Jahitan Langsir Cikgu Rogayah Sangat Sesuai Untuk Mereka Yang :
• • tak tahu menjahit langsung mahupun yg dah pandai menjahit.
• • tiada asas langsung dalam jahitan langsir
• • tiada mesin jahit
• • tidak tahu berapa banyak kain yang diperlukan untuk buat langsir
• • tidak kreatif untuk menghasilkan pattern-pattern langsir yang cantik
Kami ada penyelesaiannya. Kami menawarkan kelas jahitan langsir cara mudah, cepat & praktikal membuat aneka pattern langsir mengikut citarasa & kreativiti anda.
Dengan menggabungkan pelbagai teori matematik Pn. Rogayah Ghazali Cikgu Langsir ( Bekas Pensyarah IT & Matematik ) telah menghasilkan formula dan teknik-teknik jahitan langsir yang terbaik untuk anda.
Anda hanya perlu
1)Belajar dan fahamkan formula-formula serta teknik-teknik jahitan yg di ajar di dalam bengkel jahitan langsirnya
2)Praktikkan ilmu, formula serta teknik jahitan tersebut untuk menghasilkan pelbagai pattern langsir yang unik dan eksklusif mengikut citarasa anda sendiri semasa menjahit langsir
klik di sini utk lihat testimoni seterusnya http://tinyurl.com/Testimoni-KelasLangsir
✍ ✍ ✍ Untuk Keterangan lanjut mengenai kelas Jahitan Langsir tersebut, sila klik di sini utk pm http://tinyurl.com/Cikgu-Rogayah
Atau Whatsapp/Telegram Cikgu Rogayah di 019-623 2564














Formula utk design langsir yg mcm mn ni Cikgu?

Jgn gusar, ini adalah salah satu silibus matematik yg sy ajar utk level universiti. http://kelastuition.com/

Walaupun pun pelbagai teori, concept dan formula math yg sy gunapakai utk sy derive my own curtain formula, namun anda di luar sana yg mahu belajar cara dan teknik sy, anda semua tidak perlu risau atau cemas krn setiap formula telah sy permudahkan utk dihadam oleh kalian.

Selain dr formula, pelajar2 sy akan diberi latihan dan case study supaya mereka lebih confident apabila bertemu dgn real customer.

Selain dari itu, jadual pengiraan jg di berikan supaya pelajar2 sy boleh melakukan kerja dgn lebih sistematik, efficient  & effective.

Berita baik warga Pantai Timur, kebetulan sy ada urusan di sana dan atas permintaan ramai, sy akan buat kelas Langsir di Besut Terengganu pada hari Jumaat 18hb September 2015.
✍ ✍ ✍ Untuk Keterangan lanjut sila klik di sini utk pm http://tinyurl.com/Cikgu-Rogayah
Atau Whatsapp/Telegram Cikgu Rogayah di 019-623 2564
Kelas, Bengkel dan Kursus Jahitan Langsir Cikgu Rogayah Sangat Sesuai Untuk Mereka Yang :
• • tak tahu menjahit langsung mahupun yg dah pandai menjahit.
• • tiada asas langsung dalam jahitan langsir?
• • tiada mesin jahit?
• • tidak tahu berapa banyak kain yang diperlukan untuk buat langsir?
• • tidak kreatif untuk menghasilkan pattern-pattern langsir yang cantik?
Kami ada penyelesaiannya. Kami menawarkan kelas jahitan langsir cara mudah, cepat & praktikal membuat aneka pattern langsir mengikut citarasa & kreativiti anda.
Dengan menggabungkan pelbagai teori matematik Pn. Rogayah Ghazali Cikgu Langsir ( Bekas Pensyarah IT & Matematik ) telah menghasilkan formula dan teknik-teknik jahitan langsir yang terbaik untuk anda.
Anda hanya perlu
1)Belajar dan fahamkan formula-formula serta teknik-teknik jahitan yg di ajar di dalam bengkel jahitan langsir
2)Praktikkan ilmu, formula serta teknik jahitan tersebut untuk menghasilkan pelbagai pattern langsir yang unik dan eksklusif mengikut citarasa anda sendiri semasa menjahit langsir
klik di sini utk lihat testimoni seterusnya http://tinyurl.com/Testimoni-Kelas-Langsir
✍ ✍ ✍ Untuk Keterangan lanjut sila klik di sini utk pm http://tinyurl.com/Cikgu-Rogayah
Atau Whatsapp/Telegram Cikgu Rogayah di 019-623 2564
Anda mau lagi? sila klik di sini http://kelasjahitanlangsir.blogspot.com/






Dua org pelajar lelaki macho ini sedang kusyuk menjahit langsir. Seorang ustaz, seorang lagi pegawai. So,  siapa kata lelaki menjahit ni lelaki kategori aw?

Sesiapa saja boleh dtg belajar menjahit dgn sy tidak kira sama anda lelaki atau perempuan, tua atau muda, zero knowledge mahupun yg dah expert menjahit. 

Formula matematik dan teknik yg sy guna pakai, Alhamdulillah sangat2 membantu pelajar2 sy utk terus confident menerima tempahan langsir. 

Berita baik warga Pantai Timur, kebetulan sy ada urusan di sana dan atas permintaan ramai, sy akan buat kelas Langsir di Besut Terengganu pada hari Jumaat 18hb September 2015.
✍ ✍ ✍ Untuk Keterangan lanjut sila klik di sini utk pm http://tinyurl.com/Cikgu-Rogayah
Atau Whatsapp/Telegram Cikgu Rogayah di 019-623 2564
Kelas, Bengkel dan Kursus Jahitan Langsir Cikgu Rogayah Sangat Sesuai Untuk Mereka Yang :
• • tak tahu menjahit langsung mahupun yg dah pandai menjahit.
• • tiada asas langsung dalam jahitan langsir?
• • tiada mesin jahit?
• • tidak tahu berapa banyak kain yang diperlukan untuk buat langsir?
• • tidak kreatif untuk menghasilkan pattern-pattern langsir yang cantik?
Kami ada penyelesaiannya. Kami menawarkan kelas jahitan langsir cara mudah, cepat & praktikal membuat aneka pattern langsir mengikut citarasa & kreativiti anda.
Dengan menggabungkan pelbagai teori matematik Pn. Rogayah Ghazali Cikgu Langsir ( Bekas Pensyarah IT & Matematik ) telah menghasilkan formula dan teknik-teknik jahitan langsir yang terbaik untuk anda.
Anda hanya perlu
1)Belajar dan fahamkan formula-formula serta teknik-teknik jahitan yg di ajar di dalam bengkel jahitan langsir
2)Praktikkan ilmu, formula serta teknik jahitan tersebut untuk menghasilkan pelbagai pattern langsir yang unik dan eksklusif mengikut citarasa anda sendiri semasa menjahit langsir
klik di sini utk lihat testimoni seterusnya http://tinyurl.com/Testimoni-Kelas-Langsir
✍ ✍ ✍ Untuk Keterangan lanjut sila klik di sini utk pm http://tinyurl.com/Cikgu-Rogayah
Atau Whatsapp/Telegram Cikgu Rogayah di 019-623 2564
Anda mau lagi? sila klik di sini http://kelasjahitanlangsir.blogspot.com/




Sesiapa yg nak tahu dgn lebih lanjut pengiraannya sera penggunaan jadual ini, boleh call/whatsapp sy 019-623 2564 utk pendaftaran kelas.
Saya nak share Jadual Pengiraan Meter Kain Yang Diperlukan Berdasarkan Kepada Ukuran & Design kepada pelajar2 saya mahupun peminat2 design langsir saya.
Di dalam kelas sy, pelajar2 akan di ajar dgn detail cara pengiraan dan penggunaan jadual ini jg diberi latihan utk memastikan pelajar2 betul2 faham.

Berita baik warga Pantai Timur, kebetulan sy ada urusan di sana dan atas permintaan ramai, sy akan buat kelas Langsir di Besut Terengganu pada hari Sabtu 19hb September 2015.
✍ ✍ ✍ Untuk Keterangan lanjut sila klik di sini utk pmhttp://tinyurl.com/Cikgu-Rogayah
Atau Whatsapp/Telegram Cikgu Rogayah di 019-623 2564
Kelas, Bengkel dan Kursus Jahitan Langsir Cikgu Rogayah Sangat Sesuai Untuk Mereka Yang :
• • tak tahu menjahit langsung mahupun yg dah pandai menjahit.
• • tiada asas langsung dalam jahitan langsir?
• • tiada mesin jahit?
• • tidak tahu berapa banyak kain yang diperlukan untuk buat langsir?
• • tidak kreatif untuk menghasilkan pattern-pattern langsir yang cantik?
Kami ada penyelesaiannya. Kami menawarkan kelas jahitan langsir cara mudah, cepat & praktikal membuat aneka pattern langsir mengikut citarasa & kreativiti anda.
Dengan menggabungkan pelbagai teori matematik Pn. Rogayah Ghazali Cikgu Langsir ( Bekas Pensyarah IT & Matematik ) telah menghasilkan formula dan teknik-teknik jahitan langsir yang terbaik untuk anda.
Anda hanya perlu
1)Belajar dan fahamkan formula-formula serta teknik-teknik jahitan yg di ajar di dalam bengkel jahitan langsir
2)Praktikkan ilmu, formula serta teknik jahitan tersebut untuk menghasilkan pelbagai pattern langsir yang unik dan eksklusif mengikut citarasa anda sendiri semasa menjahit langsir
klik di sini utk lihat testimoni seterusnya http://tinyurl.com/Testimoni-Kelas-Langsir
✍ ✍ ✍ Untuk Keterangan lanjut sila klik di sini utk pmhttp://tinyurl.com/Cikgu-Rogayah
Atau Whatsapp/Telegram Cikgu Rogayah di 019-623 2564




                           































No comments: