Friday, 19 June 2015

Sesiapa saja boleh belajar langsir

Sesiapa saja boleh belajar langsir dengan saya tanpa mengira umur, bangsa dan jantina. Yang penting di dalam kelas jahitan sy ialah u all kena faham formula dan teknik jahitan yg sy ajarkan.

Ramai yg bertanya kpd sy, "Cikgu, cikgu dah berhenti mengajar langsir ke? lama sy x nampak post langsir2 cikgu.
Jawapannya "u all tidak dpt lihat post sy spt dulu lagi krn skrg sy jarang post di personal fb, apa2 cerita mengenai langsir, sy akan post di sinihttp://www.facebook.com/KelasJahitanLangsirCaraMudah.
sy masih aktif mengajar langsir malah Alhamdulillah sy telah berpindah ke bangunan kedai yg lebih selesa utk menampung lebih ramai pelajar memandangkan sambutan amat menggalakkan di dlm bidang langsir ini"






Kecil betul dunia ni...Masa mula2 tgk dia rasa macam kenal je...Setelah di ajar formula pelmet, setelah di beri soalan utk beliau selesaikan berpandukan kpd formula...time dia nak praktikkan formula utk membuat pelmet.....time tu lah sy bertanya kpdnya adakah ni Kak Laila yg....dia kata betullah tu...walaupun lebih dr 26 thn tidak bersua, Alhamdulillah sy masih cam dgn senior sy masa di sekolah dulu...
Lepas tu kami pun rancak berborak kisah2 cikgu dan kawan2 kami masa di sekolah dulu.
Walaupun rancak berborak, namun tugasan langsir yg sy berikan kepadanya Alhamdulillah dpt siap on time.
InsyaAllah Kak Laila confident terima tempahan langsir selepas ini.

No comments: