Monday, 8 December 2014

Kelas Jahitan Langsir Fesyen Terkini 2014

Sebelum belajar dgn cikgu Rogayah

Betul ke cikgu, dalam satu hari je boleh pandai? . Sy yg dah bertahun2 ambik tempahan langsir ni pun makan masa seminggu lebih utk jahit langsir pelmet satu rumah, student Cikgu yg zero knowledge pun boleh siapkan dlm masa beberapa jam je? Apa teknik dan formula yg Cikgu Rogayah Pakai ya???Itulah persoalan2 yg keluar dr mulut pelajar2 sy sebelum mereka belajar.

Selepas belajar dgn cikgu Rogayah

Ya lah Cikgu, sy tak pernah terfikir pun cara yg Cikgu gunakan ni, memang cepat, mudah dan sangat praktikal. Alhamdulillah sy di temukan dgn Cikgu. Sekarang sy CUMA ambik masa satu ke 2 hari je utk siapkan langsir satu rumah. Malah sy jg ada byk masa utk family sbb tempahan boleh siap dgn cpt.

Kalau anda masih TAK PERCAYA, inilah buktinya. Ramai pelajar2 sy zero knowledge kini telah menerima tempahan langsir dgn confident walaupun baru sehari belajar malah ada yg dah buka kedai langsir.



Seperti pelajar lelaki dlm gambar ini, beliau seorang guru matematik from Labuan Sabah, dia memang zero knowledge, setelah beberapa jam belajar, beliau sendiri terkejut dgn hasil jahitannya, malah familinya jg tak percaya. 

Jaminan sy, jika anda yg zero knowledge dtg belajar kelas sy, tapi masih x boleh buat spt pelajar2 sy yang lain, WANG anda akan sy kembalikan 100% pada hari itu jg.

BERITA MENGEJUTKAN. Mungkin tiada lagi kelas jahitan langsir Cikgu Rogayah secara mobile selepas ini. Peluang terakhir utk anda mendaftar. Cuma tinggal beberapa lagi kekosongan dan sebelum yuran di naikkan pada bila2 masa.

✍ ✍ ✍ Untuk Keterangan lanjut sila klik di sini utk pm http://tinyurl.com/Cikgu-Rogayah
Atau Whatsapp/Telegram Cikgu Rogayah di 019-623 2564

Berikut Adalah Jadual Kelas Jahitan Langsir Cikgu Rogayah secara bergerak http://kelasjahitanlangsir.blogspot.com/
1)Selasa 9hb Dec di Rompin Pahang
2) Jumaat 12hb Disember 2014 di Masai Johor
3) Sabtu 13hb Disember 2014 di Batu Pahat Johor
4)Selasa 16hb & 17 Disember 2014 di Seberang Jaya, Penang
5) Jumaat 19hb Disember 2014 di Kangar Perlis

Perhatian : my base class di Seri Kembangan Selangor di buka setiap hari

klik di sini utk lihat testimoni seterusnya http://tinyurl.com/Testimoni-Kelas-Langsir