Wednesday, 24 December 2014

Aneka Fesyen Langsir Terkini 2014

Walaupun kakak bertudung merah (sebelah kanan dlm gambar ini) berusia hampir 60 thn, beliau tiada masalah utk memahami formula dan teknik langsir sy. So bg anak2 muda di luar sana, apa yg hendak anda takutkan...

Sy telah buktikan, dgn formula dan teknik jahitan yg sy cipta hasil dr kajian sy sendiri, InsyaAllah semua pelajar2 sy mampu menjahit aneka design langsir yg dipelajari mereka.















Monday, 8 December 2014

Kelas Jahitan Langsir Fesyen Terkini 2014

Sebelum belajar dgn cikgu Rogayah

Betul ke cikgu, dalam satu hari je boleh pandai? . Sy yg dah bertahun2 ambik tempahan langsir ni pun makan masa seminggu lebih utk jahit langsir pelmet satu rumah, student Cikgu yg zero knowledge pun boleh siapkan dlm masa beberapa jam je? Apa teknik dan formula yg Cikgu Rogayah Pakai ya???Itulah persoalan2 yg keluar dr mulut pelajar2 sy sebelum mereka belajar.

Selepas belajar dgn cikgu Rogayah

Ya lah Cikgu, sy tak pernah terfikir pun cara yg Cikgu gunakan ni, memang cepat, mudah dan sangat praktikal. Alhamdulillah sy di temukan dgn Cikgu. Sekarang sy CUMA ambik masa satu ke 2 hari je utk siapkan langsir satu rumah. Malah sy jg ada byk masa utk family sbb tempahan boleh siap dgn cpt.

Kalau anda masih TAK PERCAYA, inilah buktinya. Ramai pelajar2 sy zero knowledge kini telah menerima tempahan langsir dgn confident walaupun baru sehari belajar malah ada yg dah buka kedai langsir.



Seperti pelajar lelaki dlm gambar ini, beliau seorang guru matematik from Labuan Sabah, dia memang zero knowledge, setelah beberapa jam belajar, beliau sendiri terkejut dgn hasil jahitannya, malah familinya jg tak percaya. 

Jaminan sy, jika anda yg zero knowledge dtg belajar kelas sy, tapi masih x boleh buat spt pelajar2 sy yang lain, WANG anda akan sy kembalikan 100% pada hari itu jg.

BERITA MENGEJUTKAN. Mungkin tiada lagi kelas jahitan langsir Cikgu Rogayah secara mobile selepas ini. Peluang terakhir utk anda mendaftar. Cuma tinggal beberapa lagi kekosongan dan sebelum yuran di naikkan pada bila2 masa.

✍ ✍ ✍ Untuk Keterangan lanjut sila klik di sini utk pm http://tinyurl.com/Cikgu-Rogayah
Atau Whatsapp/Telegram Cikgu Rogayah di 019-623 2564

Berikut Adalah Jadual Kelas Jahitan Langsir Cikgu Rogayah secara bergerak http://kelasjahitanlangsir.blogspot.com/
1)Selasa 9hb Dec di Rompin Pahang
2) Jumaat 12hb Disember 2014 di Masai Johor
3) Sabtu 13hb Disember 2014 di Batu Pahat Johor
4)Selasa 16hb & 17 Disember 2014 di Seberang Jaya, Penang
5) Jumaat 19hb Disember 2014 di Kangar Perlis

Perhatian : my base class di Seri Kembangan Selangor di buka setiap hari

klik di sini utk lihat testimoni seterusnya http://tinyurl.com/Testimoni-Kelas-Langsir








Friday, 5 December 2014

Kelas Jahitan Langsir Fesyen Terkini 2014

BERITA MENGEJUTKAN. Mungkin tiada lagi kelas jahitan langsir Cikgu Rogayah secara mobile selepas ini. Peluang terakhir utk anda mendaftar. Cuma tinggal beberapa lagi kekosongan dan sebelum yuran di naikkan pada bila2 masa.

✍ ✍ ✍ Untuk Keterangan lanjut sila klik di sini utk pm http://tinyurl.com/Cikgu-Rogayah
Atau Whatsapp/Telegram Cikgu Rogayah di 019-623 2564

Berikut Adalah Jadual Kelas Jahitan Langsir Cikgu Rogayah secara bergerak

1)Selasa 9hb Dec di Rompin Pahang
2) Jumaat 12hb Disember 2014 di Masai Johor
3) Sabtu 13hb Disember 2014 di Batu Pahat Johor
4)Selasa 16hb & 17 Disember 2014 di Seberang Jaya, Penang
5) Jumaat 19hb Disember 2014 di Kangar Perlis

Perhatian : my base class di Seri Kembangan Selangor di buka setiap hari

klik di sini utk lihat testimoni seterusnya http://tinyurl.com/Testimoni-Kelas-Langsir
 (14 photos)

Monday, 1 December 2014

Kelas Jahitan Langsir fesyen terkini 2014 Mengikut Bajet & Masa Anda Sangat Sesuai

Sangat Mudah dan praktikal. Sesiapapun boleh buat
Seriously sy from zero to hero....bila sy upload gambar langsir yg dijahit semua komen xcaye....hehehe sy baru upload xsampai 2jam dah 8 org booking utk jahit langsir di rumah mereka. Syukur ya Allah
--Cikgu Hilal Ishaq from Klang--



The best cikgu langsir ever....recommended utk semua, lelaki ker, perempuan ker...semua org boleh belajar dan berjaya
--En. Zahrin Engineer from Bangi--





klik di sini utk lihat testimoni seterusnya http://tinyurl.com/Testimoni-Kelas-Langsir

ANDA ALAMI MASALAH BERIKUT?
• • tak tahu menjahit langsung
• • tiada asas langsung dalam jahitan langsir?
• • tiada mesin jahit?
• • tidak tahu berapa banyak kain yang diperlukan untuk buat langsir?
• • tidak kreatif untuk menghasilkan pattern-pattern langsir yang cantik?



Memperkenalkan....
✏ KELAS JAHITAN LANGSIR FESYEN TERKINI
Kelas Jahitan Langsir Cara Mudah, Cepat & Praktikal yg dikendalikan oleh Pn.Rogayah Ghazali (Cikgu Langsir) telah menolong ramai pelajar2 nya menjana pendapatan.

SERIUS! KELAS JAHITAN LANGSIR FESYEN TERKINI adalah yang anda CARI-CARI selama ini!
►kelas jahitan yg MUDAH difahami
► menggunakan FORMULA & TEKNIK yg sangat PRAKTIKAL
► mereka yg TIADA ASAS jahitan pun BOLEH BUAT
► ramai tailor langsir dtg belajar utk meningkatkan tempahan dan kualiti serta teknik jahitan mereka
►Dengan menggabungkan pelbagai teori matematik Pn. Rogayah Ghazali Cikgu Langsir ( Bekas Pensyarah IT & Matematik ) telah menghasilkan formula dan teknik-teknik jahitan langsir yang terbaik untuk anda.

                                           



BERMINAT NAK BELAJAR? NAK DAFTAR HARI INI JUGA?
Nak HARGA PROMOSI tak?
✍ ✍ ✍ Untuk Keterangan lanjut sila klik di sini utk pm http://tinyurl.com/Cikgu-Rogayah
Atau Whatsapp/Telegram Cikgu Rogayah di 019-623 2564

KELAS JAHITAN LANGSIR FESYEN TERKINI, dijamin puas hati.
● PELAJAR2 YAKIN utk menerima tempahan selepas kelas
● JIMAT penggunaan kain
● masa menjahit yang SINGKAT
● PELAJAR2 berkebolehan MEREKACIPTA DESIGN langsir mereka yg tersendiri selepas kelas
Kenapa tunggu lagi?
Kami ulang,
✍ ✍ ✍ Untuk Keterangan lanjut sila klik di sini utk pm http://tinyurl.com/Cikgu-Rogayah
Atau Whatsapp/Telegram Cikgu Rogayah di 019-623 2564




                                          
                                    



Berikut Adalah Jadual Kelas Jahitan Langsir Cikgu Rogayah secara bergerakhttp://kelasjahitanlangsir.blogspot.com/
1) Jumaat 12hb Disember 2014 di Masai Johor
2) Sabtu 13hb Disember 2014 di Batu Pahat Johor
3)Selasa 16hb & 17 Disember 2014 di Seberang Jaya, Penang
4) Jumaat 19hb Disember 2014 di Kangar Perlis

Perhatian : my base class di Seri Kembangan Selangor di buka setiap hari

Klik di sini utk melihat byk lagi design langsir terkini