Monday, 18 November 2013

Testimoni Pelajar-Pelajar Kelas Jahitan Langsir




























Ras Leena · Friends with Rogayah Ghazali Cikgu Langsir II
Makin cantik byk idea kreatif. Rasa rindu nk sambung belajar yg formula tu..tapi belum ada kesempatan. Rasa tak menyesal belajar dgn cikgu bila tengok hasilnya tak sangka kita yg jahit.


Terima kasih cikgu Rogayah Ghazali Cikgu Langsirajarkan saya langsir ni..tak rugi saya laburkan duit utk dapatkan hasil yg terbaik macam ni..cara cikgu sangat mudah, jimat, dan tepat!!tiada pembaziran kain...yang penting confirm jadi...hehe..insyaAllah selepas mahir betul2 pattern yang ni saya nak continue utk langsir romand blind pulak..

Klik disini utk melihat banyak lagi pattern langsir terkini



Ini pelmet sliding door 123inci hasil jahitan Cikgu IshakHilal Ishaq yg zero knowledge tentang jahitan.

Alhamdulillah selepa menghadiri kelas jahitan langsir sy beliau telah menerima tempahan langsir utk 5 buah rumah. Well done Cikgu Ishak.

Klik disini utk melihat banyak lagi pattern langsir terkini







Walaupun tiada asas di dalam bidang jahitan langsir, namun pelajar ini dapat menyiapakan langsirnya dengan begitu cantik dan kemas macam pro. Tahniah pelajar2 ku

Ini adalah langsir hasil jahitan pelajar saya yang tiada asas dlm bidang jahitan- Mariam from PJ



Mariam Abm Terima kasih cikgu atas tunjuk ajar menjahit langsir ni. Inilah hasil jahitan langsir saya. Hmm..sendiri pun macam tak caya boleh buat sebegini rupa. Memang mudah sebenarnya bila dah belajar.
Klik disini utk melihat banyak lagi pattern langsir terkini




Ini adalah hasil jahitan pelajar sy Ummul Hawa yg sudah confident menerima tempahan. Kepada sesiapa yg ingin menempah design langsir spt ini, anda boleh terus menghubunginya. 


  • Ummul Hawa Kpd kwn2 yg minat nk wat langsir bole sedut ilmu langsir dr cikgu rogayah. ..cepat, mudah, berkesan! 1 hr belajar dh bole wat design sendiri...mcm saya...cubalah!
Klik disini utk melihat banyak lagi pattern langsir terkini






Sempena 10muharam..
Di sini aku bermula.....
Tidak pernah lupa jasa cikgu Rogayah Langsir.
Ini adalah koleksi jahitan ku bermula dengan kelas secara online bersama cgu rogayah pada bulan februari 2013.
Melalui pola yg diberikan oleh cikgu, aku mampu menjana pndapatan, mc segar di ingatan cikgu mngajar tenik baru secara online kerana bisnes sya bru bermula....See More
 — with Tom Alimuddin andRogayah Ghazali Cikgu Langsir.









Klik disini utk melihat banyak lagi pattern langsir terkini

No comments: