Thursday, 18 April 2013

Langsir - Video Aneka Pattern Langsir Terhangat Di Pasaran.

Video klip langsir terbaru saya. Selamat menonton dan semoga terhibur. 


Kepada sesiapa yang nak belajar menjahit langsir dengan saya http://kelasjahitanlangsir.blogspot.com/, tidak rugi anda ada ilmu ini, selain utk rumah sendiri ianya boleh menjana pendapatan.

Saya ada taktik, teknik serta formula jahitan langsir yg tersendiri yg sangat cepat, mudah dan berkesan utk dipelajari walaupun pelajar tersebut tiada asas di dalam bidang jahitan. Teknik n cara yg sy perolehi ini adalah hasil dari kajian yg sy buat sendiri utk memudahkan pelajar2 sy menjahit sama macam teknik sy mengajar add math or calculus di peringkat universiti di mana setiap individu ada cara pemahaman yg tersendiri. kalau students tak faham cara A, sy akan ajar cara B or C supaya dia betul2 faham dan boleh buat.

Maka tidak hairanlah kalau ramai pelajar2 sy yg GAGAL subjek math sebelum dtg tuition, tetapi mendapat A+ selepas menghadiri kelas tuition matematik sy http://www.kelastuition.com/. inikan pula belajar langsir di mana formulanya tidaklah sesukar formula add math & Calculus. Alhamdulillah semua pelajar2 langsir sy dapat menghasilkan pattern2 langsir yang kemasm dan cantik walaupun mereka zero knowledge tentang jahitan.

Jika anda nak belajar langsir or tuition math, Daftarlah sekarang! Tempat adalah terhad.

Setiap insan berhak cemerlang, tetapi kenalah belajar dengan cara or teknik yang betul!

3 comments:

rogayah bt ghazali said...

Aneka pattern langsir yg mempersonakan

Anonymous said...

xdew kew video ajr membuat langsir dari asas sampai akhir..?sebab duk jauh,susah nk pergi.melainkan jika ada video yg blh dihantar melalui email.

Anonymous said...

Itu video cth langsir shj...cikgu rogayah org bisnes klau dia bg fully video step buat langsir sape nk pegi kelas jahitan langsir dia??????. Semua tgk video je lah...lama2 tutup lah kelas dia buat