Thursday, 31 January 2013

Kelas Jahitan Langsir Cara Mudah & Praktikal Hanya Dalam 1 Hari


Untuk keterangan Lanjut, sila sms, WhatsUp, Viber or call saya Rogayah Ghazali di 0196232564• Anda tiada asas langsung dalam jahitan langsir?

• tiada mesin jahit?

• tak tahu berapa banyak kain yang diperlukan untuk buat langsir?

• tidak kreatif untuk menghasilkan pattern-pattern langsir yang cantik? Jangan bimbang, InsyaAllah dengan menghadiri Kelas Membuat Pattern-Pattern Langsir Cara Mudah segala masalah di atas dapat diselesaikan. Dengan mengikuti kelas saya, InsyaAllah anda akan diajar sehingga pandai.

Jika sudah mempunyai asas, anda akan faham teori membuat pelbagai jenis pattern hanya dalam masa beberapa jam sahaja. Jika belum ada asas, anda akan di ajar sampai pandai
Bayar hanya sekali mengikut pattern2 yang anda pilih atau pakej, tetapi anda boleh datang belajar berkali-kali sehingga pandai dan mahirYuran kelas adalah berdasrkan kepada pattern2 yg dipilh atau pakej.


Didalam kelas saya, anda akan diajar taktik dan teknik menghasilkan pattern2 langsir dgn cara yang mudah dan praktikal.

Dengan hanya 1 formula asas, anda akan berupaya menghasilkan pattern-pattern langsir tersendiri mengikut kreativiti dan citarasa anda dengan sungguh mudah dan senang selepas mengikuti kelas saya. 

Lokasi kelas : Tmn Pinggiran Putra, Seri Kembangan, Selangor. Berhampiran Pasar Borong Selangor n Jusco Tmn Equine

Kepada sesiapa yang berada jauh daripada lokasi saya dan tiada masa utk datang ke kelas, anda boleh belajar secara online samada melalui FB video call, youtube n skype video call.

Masa : Sila sms,WhatsApp, Viber, call or pm untuk booking date

Untuk keterangan Lanjut, sila hubungi saya Rogayah Ghazali di 0196232564


Aneka Pattern Langsir ada di sini

Kepada sesiapa yang nak belajar menjahit langsir dengan saya http://kelasjahitanlangsir.blogspot.com/, tidak rugi anda ada ilmu ini, selain utk rumah sendiri ianya boleh menjana pendapatan.

Saya ada taktik, teknik serta formula jahitan langsir yg tersendiri yg sangat cepat, mudah dan berkesan utk dipelajari walaupun pelajar tersebut tiada asas di dalam bidang jahitan. Teknik n cara yg sy perolehi ini adalah hasil dari kajian yg sy buat sendiri utk memudahkan pelajar2 sy menjahit sama macam teknik sy mengajar add math or calculus di peringkat universiti di mana setiap individu ada cara pemahaman yg tersendiri. kalau students tak faham cara A, sy akan ajar cara B or C supaya dia betul2 faham dan boleh buat.

Maka tidak hairanlah kalau ramai pelajar2 sy yg GAGAL subjek math sebelum dtg tuition, tetapi mendapat A+ selepas menghadiri kelas tuition matematik sy http://www.kelastuition.com/. inikan pula belajar langsir di mana formulanya tidaklah sesukar formula add math & Calculus. Alhamdulillah semua pelajar2 langsir sy dapat menghasilkan pattern2 langsir yang kemasm dan cantik walaupun mereka zero knowledge tentang jahitan.

Jika anda nak belajar langsir or tuition math, Daftarlah sekarang! Tempat adalah terhad.

Setiap insan berhak cemerlang, tetapi kenalah belajar dengan cara or teknik yang betul!

No comments: